Kinderdagverblijven houden open dag

EIBERGEN/REKKEN – Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen welkom bij de Stichting Kinderopvang Eibergen – Rekken. Op de kinderdagverblijven ’t Kinderheukske aan de Lariksweg in Eibergen en Ukkie aan de Den Borgweg in Rekken staan die dag de deuren wagenwijd open.

Uiteraard ook op de locaties van de buitenschoolse opvang in Eibergen: Kakelbont (Ketteringsteeg), De Bengels (Willem Sluyterstraat) en de Boomhut aan de Beukenlaan. En in Rekken: Buitenschoolse opvang Bonte Koe (Den Borgweg).

Men kan op alle locaties een kijkje nemen, zich laten informeren door de pedagogisch medewerkers over de gang van zaken en er zijn verschillende activiteiten zoals een springkussen, thumblingbaan, ritje maken met een treintje of een huifkar, ballonnen oplaten bij Kakelbont en zich laten schminken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven