De Bengel in Eibergen is opengegaan

afbeelding-nieuw-roy-12225.jpgEIBERGEN – Het nieuwe café De Bengel in Eibergen is vrijdagmiddag om 16.00 uur opengegaan. Een neefje van de eigenaar, Sem Huisman (7) mocht de zaak aan de J.W. Hagemanstraat openen.

Nieuwsgierige mensen kwamen de eigenaren, Marco Roerdinken Wilma Flierman persoonlijk feliciteren met hun nieuwe zaak. Voorheen zat in dit pand het bekende café ‘Het wapen van Eibergen’. Roerdink heeft samen met zijn echtgenote het café verbouwd.

De uitbater is nog steeds op zoek naar verenigingen die zich willen vestigen bij De Bengel. Belangstellenden kunnen een mailtje sturen naar [email protected]. Klik hier voor een filmpje van onze collega.

Eerdere bericht:Gezelligheid staat voorop in nieuw café

[nggallery id=416]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven