File na kop-staart botsing op N18

afbeelding-nieuw-roy-12827.jpgEIBERGEN – Een aanrijding op de Groenloseweg (N18) heeft woensdagmiddag geleid tot een lange file. Het verkeer in beide richtingen liep vertraging op. Ter hoogte van de Eimersweg knalde een vrachtwagen achterop een personenauto. De bestuurster raakte hierdoor gewond.

Het ongeval gebeurde rond 16.45 uur. De bestuurder van de vrachtwagen botste door een onbekende oorzaak achterop de auto. Bij de aanrijding liep de automobiliste verwondingen op aan haar nek. Ze is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Enschede. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Agenten hebben de voertuigen naar de parkeerplaats van restaurant De Keet gereden. Op deze manier had het verkeer geen last van de berger, die de auto moest afslepen.

[nggallery id=446]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven