Laatste les voor groep acht Jorisschool

BORCULO – Maandagavond had groep acht van de Jorisschool in Borculo voor het laatst les. Op de dag was er een generale repetitie van hun musical Pech numero 13 voor de groepen 0 t/m 7 van de Jorisschool. ’s Avonds was het echter nog spannender; de grote finale van hun musical in zalencentrum Peters in Borculo.

Voor ruim 200 gasten, waaronder ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, vrienden en bekenden voerden ze voor het laatst de musical op die tevens het einde was van hun basisschool fase.  Bij het einde van de musical kregen de kinderen hun rapporten uitgereikt tezamen met het jaarboek van hun totale schooltermijn. Na afloop was er een gezellig samenzijn met de leerkrachten en medewerkers van de school, de ouders en de kinderen zelf.

De hoogzwangere leerkracht van groep acht, Veronique, werd door de kinderen in het zonnetje gezet met diverse cadeaus. Ook de kinderen zelf kregen nog een aantal presentjes; een placemat met foto’s namens alle ouders en een CD met de foto’s die tijdens hun schooljaren op school over hun verzameld waren. Als laatste werd er gezamenlijk geproost met champagne en voor de kinderen was er kinderchampagne, om het einde van hun basisschooltermijn te vieren.

[nggallery id=405]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven