Zomerconcert voor het eerst buiten

tn_Afbeelding nieuw Roy 11598.jpgBELTRUM – Muziekvereniging Concordia gaf zaterdagavond een groot zomerconcert naast het clubgebouw aan de Haarstraat. Door het mooie weer is het optreden voor het eerst in de buitenlucht gehouden. Alle geledingen van de vereniging presenteerde zich, waaronder de gehele slagwerkopleiding van Concordia met de nieuwe slagwerkgroep, het jeugdorkest en het harmonieorkest.

Het harmonieorkest bracht enkele muziekstukken ten gehore, dat deden de muzikanten samen met de formatie ‘Disfunktion Junction’, waarin Liza te Brake, één der leden van Concordia, de zang voor haar rekening nam.

De publieke belangstelling was groot alle stoelen waren bezet. Volgend jaar wordt het concert weer georganiseerd in Beltrum.

Marloes is 25 jaar geworden!
In de Haarstraat werden zaterdag nog meer feestjes gevierd, Marlies is 25 jaar geworden. Namens de redactie van harte! Ook de buurtvereniging van de straat vermaakte zich in de feesttent, Iemand had een vliegje op z’n neus! (zie foto’s hieronder)

[nggallery id=397]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven