Concert: Ambacht en pEp treden op

EIBERGEN – In het Openluchttheater Eibergen spelen zaterdag 15 augustus de bands Ambacht en pEp.  Het uit Brabant afkomstige vijfkoppige Ambacht lijkt een tweelingbroertje van De Dijk. Zowel de stem van zanger Jorn Roodbol als de muziek lijken als twee druppels water op het geluid van Huub van der Lubbe en zijn mannen.

Niet verwonderlijk dat Ambacht regelmatig in het voorprogramma van De Dijk staat. De Brabanders brengen binnenkort de cd ‘Laatste Zin’ uit, inclusief een videoclip. Net als De Dijk speelt Ambacht swingende rocknummers, maar ook sferische Nederlandse chansons. 

In het voorprogramma speelt de meidenband pEp. Géén gelikt bandje uit de kaartenbak van een modellenbureau, maar ‘girlpower’ dat haar mannetje staat op festivals als Zwarte Cross en Artquake. De vier meiden van pEp knallen met energieke pop, omlijst door een rauw randje.

Kaarten kosten in de voorverkoop 10,– euro en zijn verkrijgbaar bij de VVV’s Berkelland en online ticketservice op www.openluchttheatereibergen.nl . Aan de kassa kost een kaartje 12,50 euro. De popavond duurt van 19.30 tot 01.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven