Café De Krekel krijgt nieuwe eigenaar

afbeelding-nieuw-roy-15450EIBERGEN – Vanaf 1 oktober heeft café De Krekel een nieuwe eigenaar. Hilbert Niks (50) en Frieda Kunst (39) nemen het stokje over van de vorige uitbaatster Christine Verhaar. Woensdag gaat het duo uit Langeveen naar de notaris om het bedrijf officieel op hun naam te zetten. Op 9 oktober wordt het café feestelijk heropend.

“Hoe we in Eibergen terecht komen? We zagen op internet dat het café te koop stond. Tijdens de najaarskermis hebben we een keer meegedraaid, meteen hadden we de smaak te pakken. We gaan eerst een aantal dingen opknappen. De hele voorgevel wordt aangepakt en ook het terras ondergaat een metamorfose. Verders krijgt het café een nieuw likje verf”, vertelt Niks.

De naam op de voorgevel blijft gewoon bestaan, alleen zal het café Brasserie-Café-Zaal gaan heten. Ook de activiteiten zoals biljarten, darten en Country-linedance blijven doorgaan.  

De nieuwe ondernemer heeft nog wel wat nieuwe plannen. Zo wil hij twee keer in de maand een band of artiesten laten optreden. De feestelijke opening voor genodigden zal plaatsvinden van 19.00 tot 23.00 uur.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Café De Krekel krijgt nieuwe eigenaar”

  1. Hoop dat de uitbaatster leert lachen. Zo’n gemaakte lach asl op de foto schrikt mensen af en kunnen ze straks het café weer te koop zetten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven