De Meergaarden zoekt vrijwilligers

EIBERGEN – Livio woon- en zorglocatie De Meergaarden in Eibergen is op zoek naar vrijwilligers die graag wat voor de medemens willen betekenen.

Er worden vrijwilligers gezocht voor onder andere de bewoners in de kleinschalige woonvorm tegenover De Meergaarden aan de W. Sluyterstraat in Eibergen. De werkzaamheden bestaan uit de dagelijkse dingen zoals onder andere ’s ochtends hulp bieden bij het verzorgen van de koffie en de maaltijden. 

De vrijwilligers van Livio spelen een uiterst waardevolle rol bij de dagelijkse dingen en de diverse activiteiten die in en buiten de woon- en zorgcentra voor bewoners en wijkbewoners worden georganiseerd.

Voor meer informatie of aanmelding kunnen belangstellenden bellen met mevrouw Anneke Bollen, coördinator vrijwilligerswerk van Livio, via telefoonnummer 0545 – 463553.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven