Discoparty bij Partycentrum ’t Haantje

NEEDE – Zaterdag 19 September wordt Partycentrum ‘t Haantje in Neede omgetoverd tot een grote discotheek, zoals men kent uit de jaren 70, 80 en 90. Een groots opgezet visueel entertainment discofeest. Georganiseerd door Dance Classics Events en ‘t Haantje. Met muziek, videoclips én de uitgaanstijden van toen, van 21.00 uur tot 01.00 uur.

Kaarten voor dit spectaculaire feest kosten in de voorverkoop € 7,50 en zijn te verkrijgen bij Partycentrum ’t Haantje in Neede. Kaarten reserveren? www.danceclassicsevents.nl. Kaarten aan de deur € 10,- mits nog voorradig.

In hetzelfde weekend worden bij ’t Haantje het eerste darttoernooi georganiseerd. De voorinschrijving is reeds begonnen. Op zaterdag 19 september starten we met de koppels en de zondag zal voor de singles zijn. Beide dagen gaat de zaal om 11.30 uur open en start het toernooi om 13.00 uur. Er kan aan de zaal ook worden ingeschreven dit kan tot 12.30 uur. Voor meer informatie kijk op de site: www.haantjeneede.nl

Gratis Tickets?
In overleg met Dance Classics Events hebben zij voor dit evenement 80 gratis tickets beschikbaar gesteld, kijk op de site danceclassicsevents.nl om in aanmerking te komen voor de tickets.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven