Feesttent tijdens slotavond bommetjevol

BORCULO – Zaterdagavond is het septemberfeest in Borculo afgesloten met een drukbezocht tentfeest op de Veemarkt. Het evenement trok honderden bezoekers uit de hele regio. De perfect Schowband, bestaande uit  Albert Pothoff, Bert Bouwman, Erik Dollekamp Jeroen Pothoff en Robin Wijkamp maakte er een gigantische show van.

Vandaag is het kermisterrein nog gewoon geopend voor het publiek. Ook kunnen liefhebbers voor de laatste keer de lichtroute rijden. Fotograaf Roy Nijman was zaterdag voor Nieuwsuitberkelland.nl in de feesttent aanwezig en maakte weer een geweldige fotoreportage.

Uw feest ook op deze site? Dat kan, stuur een mail met datum en tijd naar [email protected] en wie weet komt er één van onze fotografen langs om een reportage te maken.

Eerdere berichten:Veel publiek bij allegorische optocht 
                                  Kinderpret op septemberfeest
                                 Septemberfeest Borculo officieel geopend

[nggallery id=570]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Feesttent tijdens slotavond bommetjevol”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven