Brandweer druk met groot oliespoor

oliespoor neede 005-borderNEEDE – De brandweer van Neede is dinsdag druk bezig geweest met het opruimen van een groot oliespoor in Neede. Het oliespoor liep van de Stationsweg over het industrieterrein via de Parallelweg naar de Oude Eibergseweg. In eerste instantie is het korps met één tankautospuit uitgerukt. Het schoonmaken nam enkele uren in beslag. Wie het oliespoor heeft veroorzaakt is nog onduidelijk.

Meerdere inwoners uit Neede hebben ’s morgens de politie gebeld en melding gemaakt van de spekgladde wegen. Rond 8.45 uur zijn de brandwachten begonnen met het opruimen van het grote spoor. De eerste melding kwam om 7.50 uur bij de meldkamer binnen. Verschillende mensen vragen zich daarom af waarom de brandweer zo laat is opgepiept.

Dit is al de derde keer dit jaar dat de gemeente en brandweer in actie moeten komen om het wegdek in Neede schoon te maken. Toen morste een bus van Syntus diesel.

Eerdere berichten: Voertuig trekt dieselspoor door Neede
                                   Brandweer Neede ruimt dieselspoor op

[nggallery id=601]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Brandweer druk met groot oliespoor”

  1. Het duurde wel erg lang voordat de brandweer of gemeente er was om het schoon te maken. Is de burgemeester hier van op de hoogte. Het was leevensgevaarlijk. De brandweer kan er niks aan doen die worden gebeld pm schoon te maken waar ligt dan wel de fout?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven