Tweede Berkelland Run slaat goed aan

EIBERGEN – De tweede editie van de Berkelland Run was zondag een groot succes. Negentien groepen gingen de onderlinge strijd aan met een recreatieve 60 km-estafetteloop. Team Fox kwam als eerste over de finish met een eindtijd van 4.05.59. De run ging door heel Berkelland.

Om 9.00 uur werd er gestart bij de atletiekaccommodatie van ASV-Eibergen. Elke twee minuten vertrok er een team. Op diverse plekken konden de fietsers en hardlopers een korte pauze houden. Dat gebeurde bij de Lebbenbrugge in Borculo. En bij Wolterinck in Beltrum.

EHBO Eibergen was tijdens de Berkelland Run aanwezig om eerste hulp te verlenen. Hairworld uit Eibergen stelde een auto ter beschikking, waarmee de hulpverleners bij een incident snel ter plaatse konden komen.

Vorig jaar is de Berkelland Run voor het eerst gehouden, dit in verband met het 60-jarig bestaan van de vereniging.

Wat doet wethouder Leo Scharenborg op zondagmorgen?
Tijdens de Berkelland Run viel het oog van onze fotograaf – Roy Nijman – op een bekende Berkellander. In Borculo was hij rustig foto’s aan het maken van de deelnemers. Opeens zoefde wethouder Leo Scharenborg op zijn mountainbike voorbij (zie foto’s hieronder). Erg sportief zo’n wethouder. Wij (de redactie) hebben maar één tip. Roy Nijman ga eens solliciteren bij Joop van Tellingen!

[nggallery id=613]

[nggallery id=612]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Tweede Berkelland Run slaat goed aan”

  1. Een heel goed verslag en foto’s. Leuk te zien van zoveel deelnemers. Dat is ‘gezond’ voor de lopers & fietsers.
    Maar …. “Trees are the lungs of our planet”.

    Kees Prakke (Canada)
    p.s. Welk ander land geeft hier een reactie op?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven