Plusmarkt ondergaat grote metamorfose

EIBERGEN – De Plus-supermarkt in Eibergen ondergaat op dit moment een grote metamorfose. Ondernemers Mark Koenders heeft na acht jaar besloten om de winkel een nieuwe ‘look’ te geven. Tot woensdag wordt er hard gewerkt om de Eibergse super te openen. Donderdagmorgen is iedereen welkom om het resultaat te bekijken.

Vanaf zaterdagmiddag om 13.00 uur is de zaak aan de Simmelinkstraat gesloten. Medewerkers en vertegenwoordigers (ruim 50 mensen) van diverse productgroepen zijn tot in de late uurtjes bezig om de winkel opnieuw in te richten. Zo komt er een nieuwe groente-eiland, kassasysteem en diepvriezen. De verlichting in de winkel wordt ook aangepakt.

“We proberen de producten zoveel mogelijk op de dezelfde plek te laten staan, soms lukt dat niet. Maar onze klanten hebben dat snel genoeg in de gaten. Iedereen wordt aanstaande donderdag vanaf 8.00 uur tijdens de feestelijke opening van harte uitgenodigd om de winkel te bekijken. Tevens hebben we voor deze dag speciale feestaanbiedingen gemaakt”, vertelt Koenders.

[nggallery id=661]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Plusmarkt ondergaat grote metamorfose”

  1. HAHA,

    Wat toevallig AH is net geopend en hij gaat hij verbouwen! Misschien een reactie op de concurrentie? Ik denk dat hij een flinke klap krijgt in zijn omzet door AH en dat hij daar best wel bang voor is!

  2. overigens hoop ik dat hij de nooduitgang nu een keer vrij houd, er staat altijd rommel voor de nooduitgang, wat zeer onveilige situaties veroorzaakt. en de eigenaar werkt ook nog eens bij de brandweer.

  3. Dat omzetverlies zal heel erg meevallen tot nu toe, de AH behaalt bij lange na niet de omzet die ze in Eibergen hadden verwacht en waar de winkel op is begroot. Het is heel normaal dat een supermarkt elke paar jaar er een verbouwing tegen aan gooit, deze winkel was al 8 jaar niet meer veranderd. Dus zo toevallig is het nou ook weer niet.
    Joop je kunt beter over dingen meepraten waar je wel verstand van hebt. (als die er tenminste zijn)

  4. Nou ik hoor heel andere verhalen over de omzetcijfers, en als straks de parkeerplaatsen uitgebreid zijn zal dit alleen maar meer worden. PLUS zit qua prijsniveau boven dat van AH en veel klanten zijn naar de plus gegaan, omdat in eibergen geen AH zat. Ik denk dat je wat betreft de omzet na 1 maand nog niet kunt zeggen dat deze wel of niet is zoals begroot.

    Ik verwacht dat deze klanten nu naar AH zullen gaan. Wat betreft de inrichting heb je gelijk, alleen de timing is wel heel toevallig.

    Je laatste opmerking, daar ga ik maar niet op in.

  5. Ik ben 2x bij ah geweest,kale bedoeling veel lege vakken,smerige vloer ,geen droogloop mat bij de ingang,chagerijnig kassapersoneel(niet v.d.emte),Ik ga fijn terug naar de plus,daar zijn ze altijd vriendelijk.Daar heb ik wel een eurootje meer voor over.

  6. Het personeel van emte wordt op dit moment ingewerkt in andere vestigingen, eind december komen ze terug, wat betreft de lege vakken ben ik het wel met je eens, AH bestelt automatisch en baseert zijn bestellingen op historie, aangezien deze er nog niet is kan dit voorkomen (echter vind ook ik dat dit niet kan zeker niet bij de opening)

    De plus kan dan wel aardig zijn tegen klanten, ze zorgen heel slecht voor zijn personeel, die vrouw is een kenau als medewerkers hun doelstellingen hebben gehaald, wordt er nog meer gepushed om nog meer te halen. Ik ken veel mensen die daar op een vervelende manier weg zijn gegaan.

    Oh ja Riekie, de plus houd zich ook niet aan de brandveiligheidsregels, zie mijn vorige bericht.

  7. Een kenau staat in de van Dale omschreven als een bazige vrouw! In mijn ogen niks mis mee. Ik ben het helemaal met Rikie eens dat het personeel niet erg vriendelijk is, de jongens die net iets meer zijn dan vakkenvullers zijn arrogant, ze staan met elkaar te ouwehoeren in de paden en gunnen je geen blik waardig.
    De plus betaalt de vakken vullers wel beter n.l 1 euro per uur netto meer. En dat is echt waar. En de eerste mensen hebben de AH in Eibergen ook al weer verlaten op een niet al te leuke manier!!

  8. Dit zal mijn laatste reactie zijn op dit topic. De tijd zal het leren en de klant bepaalt. Wat ik vandaag nog wel heb gelezen is dat PLUS landelijk gezien in zwaar weer zit. uiteraard zegt dit niks over de lokale situatie.

    Prettig weekend!

  9. Joop, je hebt waarschijnlijk niet zo goed de kranten gelezen, want het moederbedrijf achter PLUS zit alles behalve in zwaar weer. De organisatie heeft een bieding gedaan op Super de Boer omdat het kapitaalkrachtig genoeg is. Het zou mij niet verbazen als zij Super de Boer verwerven en er nog veel meer PLUS-winkels komen. Joop is werkzaam voor AH?

  10. Jan B

    even voor de duidelijkheid, ik heb het niet over de moederorganisatie, maar over de FORMULE. Plus doet het op dit moment niet goed.

  11. Waar blijkt het uit dat PLUS momenteel in zwaar weer zou zitten? Welke formule doet het op dit moment wel uitmuntend? Niet direct een reden om over ‘zwaar weer’ te spreken lijkt me.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven