Bestuurder ramt boom in Borculo

tn_Oktober 2009 219BORCULO – Vanmorgen rond 8.15 uur is een bestuurder ( leeftijd en woonplaats onbekend) in Borculo tegen een boom geknald. Het eenzijding ongeval gebeurde op de kruising Burgemeester Bloemersstraat met de Beethovenstraat. De schade aan de auto was enorm. Sleepdienst Iliohan moest daarom in actie komen om het voertuig af te slepen.

Door een nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en knalde tegen een straatnaampaal. De auto kwam tegen een boom tot stilstand. De man raakte niet gewond. Wel kwam er een ambulance ter plaatse om de man ter plaatse te onderzoeken.

De politie steld een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. Of er alcohol in het spel was konden agenten nog niet vertellen.


[nggallery id=780]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven