Chinees ‘Grand Plaza’ valt in de prijzen

EIBERGEN – Restaurant Grand Plaza uit Eibergen is bij de eerste Chinese Restaurant Top-100 van Misset Horeca in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) in de prijzen gevallen. Daarbij is ook uniek dat de beoordeling is gedaan door collega restaurateurs, mystery guests en een vakjury. In deze landelijke wedstrijd van Misset Horeca is het restaurant uit Eibergen op de 8ste plaats gekomen. In de top 100 van beste “algemene” chinese restaurants nemen ze de tweede plaats in. Het restaurant aan de Haaksbergseweg is een all-in restaurant inclusief live cooking.

De hoge ranking komt voort uit een onderzoek dat Misset Horeca uitvoerde naar de beste Chinese restaurants in Nederland. Vele restaurants werden bezocht door mystery guests die onder andere letten op het opnemen van de bestelling, de persoonlijke begeleiding, het reageren op signalen, de vriendelijkheid, de sfeer, de kwaliteit van het eten, de deskundigheid, de verzorging en de service bij het afrekenen.

Misset geeft aan dat vakmanschap en beroepstrots leidt tot de top-100 lijst van Chinese restaurants.”Welke Chinees heeft het meeste oog voor de gast en weet dit te koppelen aan een prima keuken”?  
 
“De Chinese restaurants zijn bijzonder populair bij de Nederlanders. Deze top-100 laat het vakmanschap en grote diversiteit van onze sector zien”. Voor Koninklijke Horeca Nederland was het initiatief een resultaat van de visie “Continuïteit in nieuwe tijden”. Vanuit die visie wil de Chinees-Indische sector haar beroepstrots en vakmanschap beter laten zien aan de Nederlanders.

Eigenaren Atjau en Jenny Hu wisten nog nergens van; onze verslaggever kon hen maandag het goede nieuws brengen. Ze waren blij verast en vonden de notering een groot compliment voor hun inzet. Ze gaan zeker op deze voet door en willen continu blijven werken aan kwaliteitsverbetering.

Het huidige all-in concept – eten en drinken tegen een vaste, lage prijs, gedurende 2 uur – mét live cooking voeren ze nu bijna twee jaar. Op 6 december zijn ze met dit concept gestart na geconfronteerd te zijn met een brand die het gehele pand in as legde. Dat hun nieuwe concept in het nieuwe pand succesvol is blijkt wel uit de notering.

Klik hier om de lijst (Chinese restaurant top-100) te bekijken.

[nggallery id=826]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Chinees ‘Grand Plaza’ valt in de prijzen”

 1. Van Harte, de service is inderdaad perfect! Jenny en vader ga zo door. We komen zondag weer een hapje eten. Zet de bakplaat maar vast aan!

 2. ze zijn zeker niet bij jasmine garden geweest . Die steken met kop en schouders boven gran plaza uit!

 3. bezorgde Berkellander

  IK gun ze het van harte maar voor mij evenzo zijn ze nog nooit bij Jasmin garden geweest. op alle punten waar zij op zijn beoordeeld steekt Jasmin garden er ver boven uit.

 4. Als ik mystery guest was geweest had ik wel een minpunt opgeschreven. Heb me laatst verbrand omdat de patatschaal op 1 van die schalen stond en ik met opscheppen tegen zo’n warmhoudlamp kwam. Verder ben ik wel tevreden over de service, kwaliteit van het eten en biertap. Bij Jasmin garden is het ook super.

 5. @ snow white en bezorgde berkellander.

  Beter lezen hoor. De restaurants worden niet alleen beoordeeld op het kwaliteit van het eten, maar op veel meer dingen. B.v. de uitstraling.

  Ik ben het met jullie eens dat het bij Jasmine Garden prima eten is! Maar de uitstraling van het pand aan de buitenkant is 0,0. Verouderd pand, verf afgebladderd, kitscherige, ouderwetse plastic zonneschermen. Het ziet er niet uit. Daar moet de eigenaar echt een keer mee aan de slag. De uitstraling van Grand Plaza is wat dat betreft super.

  @ pacman

  Ach gut, je hebt je gebrand. 112 meteen gebeld? Lag het aan de eigenaar of was je zelf een beetje onvoorzichtig. Pfffff …….

 6. proficiat met het behalen van dit resultaat.
  Ik hoop dat dit niet het eind maar het begin is van een lange weg welke uw bedrijf naar de top 3 laat doorstoten.
  Nogmaals proficiat uw restaurant is iets waar Eibergen trots op mag zijn.

 7. bezorgde Berkellander

  Jeroen, Sorry maar als het alleen aan de buiten kant zou hebben gelegen dan zou Jasmin Garden ook nog in de 10 moeten staan. Want de rest is top

 8. @ bezorgde Berkellander

  Je moet wel beseffen, dat er waarschijnlijk honderden restaurants zijn beoordeeld. Als er ook maar één van de diverse criteria (hoe hoog al die andere criteria ook mogen scoren) een laag cijfer haalt, dan kukel je met je gemidddelde al een stuk naar beneden en val je onherroepellijk uit de top 100.

  Overigens is het uiteraard inderdaad maar de vraag of de jury daar is geweest.

 9. @ Jeroen
  Natuurlijk heb ik geen 112 gebeld. Het was wel pijnlijk.
  Ik was niet onvoorzichtig. De schaal stond op een schaal en dus moest ik hoger opscheppen. Als ik in de gaten had dat er een warmhoudlamp hing was ik wel iets voorzichtiger geweest en had ik de lamp kunnen ontwijken. Wel goede verzorging na het melden… ijs ingewikkeld in een servet.

  Met kerstavond ben ik er weer 😀 schnitzels, bami, biefstuk…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven