Derde prijs voor Odival op NK HipHop

amersfoort-1EIBERGEN – Na twee jaar trainen was het dan eindelijk zo ver. De meisjes uit het NK HipHop team van Odival deden mee aan hun eerste wedstrijd. ’s Ochtends vertrok het hele team met hun trainsters -Charlaine & Cherielle Dollekamp – richting Amersfoort. Er stond een dag vol workshops te wachten van de beste presenters van binnen en buitenland.

Zo kregen ze les van Tony Stne (USA), Luam (USA) en Lennon (USA). Ook Patrick Nahafahik en Roberto da Costa gaven een les. Tegen vijf uur waren de lessen voorbij en werd de zaal omgetoverd tot een theaterzaal. De wedstrijden konden beginnen.

Zes van de 13 meisjes dansten ’s avonds mee in een hele spannende wedstrijd. Er deden 15 teams mee in de categorie en alleen de eerste drie kregen een beker. Heel zenuwachtig gingen de dames het podium op. Na het dansen kwamen ze weer een beetje tot rust; het voelde allemaal goed.

Tijdens de uitslag werd duidelijk dat het meer dan goed ging. De meisjes zijn op hun eerste wedstrijd derde geworden en gingen met een beker naar huis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven