Rijbewijs concurrent start in Berkelland

BERKELLAND – Rij-instructrice Tamara Hommen (24) uit Hengelo is sinds mei gestart als zelfstandige rijschoolhoudster. Op dit moment geeft ze rijlessen in Enschede, Hengelo, Haaksbergen en omliggende plaatsen. Hommen gaat samenwonen in Eibergen, en heeft daarom besloten haar werkgebied uit te breiden. Berkellanders kunnen nu voor een scherpe prijs bij de Rijbewijsconcurrent instappen.

De Rijbewijsconcurrent is een samenwerkingsverband waar zelfstandige rijschoolhouders uit het hele land bij aangesloten zijn. De ondernemers geven rijles voor eigen rekening en risico en maken alleen gebruik van de Rijbewijsconcurrent om herkenbaar te zijn.

Gezamenlijk kunnen ze profiteren van inkoopvoordeel, daarom is de lesprijs vele malen goedkoper dan een andere rijscholen in de regio.

Bij Tamara Hommen les je al vanaf 29 euro per uur. De eerste les is gratis om zo kennis te maken met het bedrijf. Neem vrijblijvend contact op met Hommen dat kan via 06-43 57 07 03 of mailen naar [email protected]

Meer informatie kunt u vinden op www.rijbewijsconcurrent.nl.

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Rijbewijs concurrent start in Berkelland”

 1. Heb zojuist de rijlesscan gedaan op rijbewijsconcurrent.nl. Ingevuld: gemiddelde leerling, 1x per week lessen 1 x examen + ttt, totaal kosten: 1453,20.
  Had inmiddels offerte thuis van plaatselijke rijschool; 25 lessen + examen en ttt. € 1342,50. Dat zijn wel lessen van 60 min. Wat is goedkoop?

 2. Eiberwijzenaar

  Het mag dan een opvallende auto zijn, maar als je er in zit zie je daar niks van. Ik zie wel iets anders, waardoor je maar al te graag in zo’n auto zou willen zitten.

 3. Tamara veel succes!!!

  En die reactie van dat je voor 25 lessen goedkoper uit bent klopt niet want je weet tog niet hoeveel lessen je nodig hebt?? beetje een vreemd verhaal maar goed,

  Je hebt al genoeg tevreden klanten gehad dus dit gaat je ook goed af!

  Groetjes Stan

 4. Ben altijd goed geinformeerd en heb met plezier mijn rijbewijs behaald!! Rijbewijs concurent is zeker een aanrader en zeker met deze rij-instructrice!

 5. ga is kijken op een onafhankelijke vergelijkings site het aantal geslaagden in 1x is veel lager als dat van stellinga bijv! En een examen is tegenwoordig niet meer zo goedkoop dus je bent vaak nog duurder uit ook!

 6. niet vekeerd een beetje concurentie toch.als je hier in neede of eibergen rijles wilde nemen was je ongelukig af ,niet veel keus dus.dus kan dit alleen maar aanmoedigen.

 7. wat is dat stellinga Neede beetje bang voor concurrentie beetje jammer dat je als rijschoolhouder hier op moet reageren als je meent dat je toch al zo goed bent rijbewijsconcurrent rijd met meer als 100 auto’s en stellinga met 1 dus slagingspercentage zal altijd lager zijn jammer dat jullie dat soort dingen niet inzien

 8. Hallo Peter,

  Stellinga bedankt alleen maar neede, wie dat ook wezen mag, voor de rest niet.
  Misschien een tip voor Stellinga, maak de 1e
  ( introductie ) les gratis.
  De auto die je hebt is in iedergeval de moeite waard om in te rijden. Succes

 9. het slagingspercentage zegt meer iets over de leerling, maar niet meteen iets over de rijschool! b.v. degene die de meeste klanten helpt aan de kassa in een supermarkt, is toch ook niet de beste… dan kijk je toch ook naar de inhoudt van het geleverde werk dat verricht moest worden bij iedere klant! ik heb helaas me pasje al Tamara 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven