Verfdiscounter in Eibergen is verhuisd

EIBERGEN – Wie in Eibergen op zoek is naar De Verfdiscounter moet niet meer in de Grotestraat zijn maar doorrijden naar de J.W. Hagemanstraat. Ondernemers Rudy Krabbenborg en Ellen Tolkamp zijn verhuisd naar een nieuwe plek. De service en het assortiment blijft als vanouds.

Merken zoals Sikkens, Drenth verven en een eigenhuismerk worden in de gloednieuwe winkel verkocht. Volgens Krabbenborg zijn de blikken verf bij hem in de winkel vele malen goedkoper dan in een bouwmarkt of een andere winkelketen. ”Topmerken tegen dumpprijzen.”

De Verfdiscounter heeft vestigingen in Lichtenvoorde, Silvolde, Winterswijk, Zutphen en Eibergen. Voor meer informatie kijk op www.deverfdiscounter.nl

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Verfdiscounter in Eibergen is verhuisd”

 1. er is GEEN winkel van jullie in zutphen meer !!!! die is dicht en de zgn primer van jullie eigen merk is geen multi primer maar gewone snelgrond wie denk je eigenlijk wat voor te liegen, dat kost je nml wel klanten zo. beter je graag.

 2. er is Bij mijn weten GEEN verfdiscounter meer in Zutphen die is dicht en denk je niet dat 3 a vier verfverkoop punten genoeg zijn in eibergen of is dat om de verfotheek te dwars bomen??

 3. Ik vind de kwaliteit en service van de verfdiscounter niet goed. En aan de grotestraat zit nog steeds een verfzaak, ik begrijp niet dat deze mensen akkoord gaan met dit soort nep reklame.

 4. De eigenaar van de verfdiscounter maakt gebruik van wurgcontracten waar locatie eigenaren moeilijk onder uit komen. Iets met mooie praatjes en kleine lettertjes. Wel via de rechter blijkt nu. Oude locatie eigenaren hebben nu de verfotheek. De baas van verfdiscounter heeft voor de volle 100% uit rancune een nieuwe verfdicounter geopend in Eibergen. Puur om de eigenaren van de verfotheek te dwarsbomen. Bij de verfotheek (voorheen verfdicounter) altijd goed advies gekregen en heel klantvriendelijk.

 5. Er staan leugens in dit berichtje. De ondernemers (van de verfdiscoutner) zijn namelijk niet verhuisd naar een nieuwe plek. Dit is gewoon, wat is hier gewoon, een nieuwe winkel. Vermoedelijk gedaan om de verfotheek te dwarsbomen.

  Frans

 6. Wij blijven naar de verfotheek, naast de apotheek gaan, daar word je tenminste netjes en eerlijk behandeld.
  Jammer, als je je recht niet via de rechter krijgt dat je dan jonge hardwerkende mensen op zo’n manier probeert kapot te maken,door zelf een zaak in het dorp te beginnen.

 7. de verfzaak in de grotestraat is nog gewoon geopend, dus daar haal ik nog gewoon de goedkoopste verf.
  Verhuisd is die verfzaak dus niet, alleen is een paar maand geleden onder een andere naam doorgegaan.
  Dus slechte research door de schrijver van dit artikel.

 8. Hallo

  Iedereen schijft wat en ook nog annoniem maar niemand die er iets van weet.
  Ja WIJ ZITTEN NOG STEEDS IN ZUTPHEN
  Als mensen hun rekeningen niet betalen dan worden ze uit de organisatie gezet en het heeft altijt een ander gedaan.
  Voor een ieder die er intresse in heeft ligt bij ons alles ter inzage dan pas kun je er een mening over hebben

  Ido Jacobs 06-53832963

 9. is het ook gelogen dat onder het etiket vd zgn multi primervan jullie eigen merk die jullie verkopen gewoon snelgrond staat? of kan ik niet lezen ,nadat ik het etiket verwijderd heb!

 10. ik vind het een top zaak.
  ik heb er al een paar keer verf gehaald.
  de prijsen waren goedkoop en de klantvriendelijk hij ook.
  ik blijf er zeker nog verf bij kopen want ik find het een top winkel en dat mag best gezegd worden

 11. Jaap, mijnheer Karsten, of is het Jacobs wat hier een bericht voor hem zelf achterlaat, kies volg x eens een andere naam die ik NIET WEET dan kom het iets geloofwaardiger over!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven