Horeca op oudjaarsnacht non-stop open

BERKELLAND – Alle horecabedrijven in de gemeente Berkelland mogen in de oudejaarsnacht – de nacht van 31 december 2009 op 1 januari 2010 – geopend blijven. Dat heeft burgemeester Hein Bloemen van Berkelland besloten.

De sluitingstijd van 2.00 uur ’s nachts, zoals die is opgenomen in de Algemene plaatselijke verordening, geldt voor deze ene nacht niet. In het verleden vroegen veel horecaondernemers al ontheffing van het sluitingsuur voor oudejaarsnacht, vanwege de feesten tijdens de jaarwisseling.

Uit oogpunt van efficiëntie heeft de burgemeester nu, net als vorig jaar, één algemeen besluit genomen om het voor horecabedrijven op oudejaarsnacht mogelijk te maken geopend te blijven.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Horeca op oudjaarsnacht non-stop open”

  1. Sja volgens mij heb ik nog nooit meergemaakt dat in Eibergen de deuren voor 4 of 6 uur ’s nachts dicht gingen tijdens de jaarwisseling. Dus ja voor mij een beetje overbodig dit bericht, of moet Henkie weer een wit voetje halen?

  2. @ Frank.

    Idd. Horeca altijd al open tot uur of 6.00.

    Wie is Henkie? De burgemeester? Die heet Hein.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven