Nieuw eetcafé opent zeer snel de deuren

Boerderij Oudenampsen stond begin dit jaar in de steigers/foto: Nadi ZoetebierEIBERGEN – Het was de laatste maanden een veel gestelde vraag in Eibergen. Wat komt er in boerderij ‘Oudenampsen’? Donderdagavond maakte de eigenaar van eetcafé ‘Markt 2’ bekend dat hij zijn vierde zaak gaat openen in het pand aan de Hagen. Begin dit jaar is bouwbedrijf Oolthuis gestart met de renovatie van de oude boerderij. Dit was in opdracht van Hemstea Holding.

Nog voor de kerstdagen wil Tim Keijser zijn nieuwe zaak gaan openen. Keijser: “Het is een mooie plek in het dorp om een zaak te starten. Markt 2 is een goede aanvulling op het aanbod in Eibergen. Mensen kunnen bij ons terecht voor een kop koffie, lunch, diner, feesten en partijen of een gezellige avond met een live band. In januari volgt de officiële opening.”

Op dit moment runt de ondernemer uit Borne zaken in Borculo, Haaksbergen en Almelo. Keijser heeft het pand gehuurd van Hemstea Holding. Op 1 december is Keizer de huurder van het pand geworden. Er worden voor de nieuwe zaak personeelsleden gezocht. Belangstellenden kunnen zich melden via [email protected].

Meer informatie over Markt 2 kunt u vinden op www.markt2.nl.

Deel dit artikel:

19 gedachten over “Nieuw eetcafé opent zeer snel de deuren”

 1. Eindelijk!
  Verse koffie & luxe broodjes in onze pause overdag.
  Deze combi was er niet meer in het centrum.
  Top lokatie en schitterend pand.
  Tot binnenkort.

 2. Het is best leuk dat er een nieuwe locatie komt voor verse koffie, en broodjes. Maar bij het Reimelink kun je ook lekkere verse koffie drinken, en een klein hapje eten.Deze gelegenheid wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking. Je wordt er netjes en rustig geholpen.Het voordeel is dat je er nog een winkel bij hebt waar je leuke kadootjes kunt kopen.

 3. Leuk!
  Ik ben blij dat er weer een nieuw cafe geopend wordt.
  Wel is de markt al redelijk verzadigd in Eibergen. Dat wordt dus cafe nummer 10 (als je het Pickercafe meerekent). Eetgelegenheden zijn er ook al volop, van broodjes tot shoarma, patat, bami en tapas.

  He, een talamini dat hebben we nog niet.

 4. Er komt bovendien een nieuwe sportzaak, Sports-In (waar tot voor kort Cameleon zat) en op de plek van garage Iliohan wordt een nieuwe supermarkt gebouwd. Zowel de Lids als de Aldi heeft hier belangstelling voor.

 5. Betere cafe’s zijn in Eibergen op 1 hand te tellen.
  Markt 2 zit wel op een geschikte lokatie overdag en avonds.
  Scoren vast met het eten en drinken zoals in Haaksbergen.

 6. Half fabrikaat afgebakken brood en instand koffie is alles behalve vers.
  Om nog maar niet te spreken over comfortabel zit gelegenheid.

 7. ik dacht dat er alleen maar rustige horeca in mocht komen?? dus denk meer aan een dagzaak en geen café.
  we zullen zien is voor eibergen wel een aanwinst op de markt

 8. Bij Bakker Bart werken ze helemaal niet met afbakbroodjes
  maar alles wordt super vers gebakken.
  Ik ben zelf bij de bakker achter geweest om te zien hoe het werkt.
  En trouwens de koffie wordt vers gemalen.
  Wij moeten trots zijn op een zaak zoals bakkerbart dat is en blijft een aanwinst voor ons dorp, wij zitten helemaal niet om nog een eetgelegenheid te wachten.

 9. Goed de locatie is natuurlijk mooi ,maar willen we tijdens de markt koffiedrinken dan gaan we naar de hema,
  hebben we een feestavond dan gaan we naar de klok, en willen we in onze werkpauze een broodje eten dan gaan we naar Bakker Bart, dus ik snap niet waarom de gemeente dit goed vind wat dit gaat weer ten koste van een ander

  harry kruiskamplaan

 10. En wij komen al bij Bakker Bart en Bakker Boenders zolang als ze er zijn en de brooodjes zijn helemaal niet half afgebakken.
  Ik ben zelf bij bakker Bart achter geweest.en alles wordt super vers gebakken.Wij moeten trots zijn met bakker Bart dat is en blijft een aamwinst voor ons dorp, wij zitten niet op nog een eetgelegenheid te wachten.

  Harry Kruiskamplaan

 11. Wat krijgen we g.v.d. nou en waar is dat bankje van zwerver gait gebleven + die mooie dubbele deuren dat was pas KARAKTERISTIEK; gejat door? Een verarming van de brink en “ze”waren net zo goed bezig. Ik persoonlijk geef ze nog een kans en dat is dat ze een coffeeshop openen in ’t souterrain met echte needewiet van 1 euro per gram.

 12. wat een gezeur als je naar bakker bart wil ga je toch wil je naar de hema is het toch ook goed laten we vooral niet aan de werkgelegenheid denken, dat er zo weer 5 of zes mensen en wie weet wel meer uit de ww of uit de sociale zaak kunnen werken is schijnbaar niet zo belangrijk het is belangrijker waar de broodjes vers zijn

 13. bij bakker bart, is helemaal niks vers, alles kant en klaar gekocht door de eigenaar en daarna zelf verwarmt

 14. owja, komt die hans ofso weer aan, ga toch is keer normaal doen, de hangjongeren DOEN ALLES?? *

  Bericht aangepast door redactie.

 15. wat een gelul over bakker bart en de hangjongeren het ging toch over markt 2 wat heb je dan te lullen over andere locaties
  Ga je er toch lekker niet na toe
  ik wil het dus hebben puur over markt 2 met hele slechte ervaring en dat wil niet zeggen dat ik er niet meer kom .Iedereen verdiend een kans
  ik was afgelopen zaterdag daar met de opening wat heel slecht was .Een mieisje achter de bar die goed haar best dee maar het alleen niet aankon.De baas zelf een beetje popie jopie die zelf weinig uitspookt en dan liep er nog een jonge vent rond die het werken niet heeft uit gevonden die de tafels moest afruimen en schoonmaken waar hij geen kaas van had gegeten .Ik kwam om 2 uur binnen en ging plaats nemen aan een tafel die niet afgeruimd was en zelf moest vragen of ze het konden opruimen en schoonmaken wat nergens op leek .Ik wilde met mijn vrouw eten en werd me gelijk al duidelijk gemaakt dat dit niet kon i .v m een disjockey die zou komem maar om half vier zat ik er nog maar nog steeds geen disjockey gezien dus gelul .Er zaten 4 heren naast me te eten die denk ik voor 2 uur hadden besteld en waar niets aan goed was verkeerde gerechten en waar onze zogenaamde baas bij kwam om het geklaag aan te horen van de gasten en hij zij ik zal het wel verrekenen met de rekening .Ik besteld elke keer koffie dat eerst 2 minuten op de bar stond voor dat ik het kreeg dus bijna koud was omdat meneer de baas ? niet bij sprong .Verder de ingang is waardeloos dat je voor bij de deur zit erbijna wegwaaid en als je invalide bent of een kinderwagen achter om moet wat nergens staat maar je word verteld als je voor de trap staat slecht over na gedacht dit nodigd deze mensen niet uit om daar na toe te gaan .Verder was het heel rommelig achet de bar niet opgeruimd .Als je een zaak opend moet het volgens mij de eerste dagen top zijn dat er mondeling reklame wordt gemaakthe hier moeten we naar toe maar hier werkte het averechts.ik denk die mensen die er zaten niet graag terug komen aan de reactie ,s die ik hoorde .Ik ben ook bij hun in Borculo geweest en toen liep de baas daar ook maar hij heeft het niet in zich .Hij had in eibregen meer personeel moeten hebben op de eerste dag en hij moet zich niet laten zien want in borculo gaat het wat de bediening betreft zeer goed zonder hem .En als je een zaak opend moet alles af zijn lampen waren niet aangesloten boven zat dicht en nog meerder dingen .Wat mij betreft de eerste dag een grote flop maar ik ga toch nog wel een keer er naar toe dat ik niet geweigerd wordt om te zien of hij iets geleerd heeft.Het meisje achter de bar deed het goed maar in je eentje lukt dat niet had medelijden met haar
  Een kenner

 16. Was vandaag ik Borculo bij Markt 2
  Met 6 bezoekers en 2 personeels leden, heb ik 10 min gewacht op mijn drankje.
  Zij was druk aan de telefoon, intern bleek er veel mis te gaan.
  Geen schone schorten,en feestjes die werden afgezegd.
  Heel verstandig om deze gesprekken achter de bar te voeren.
  En de kok hing aan de bar, terwijl ik maar niet werd geholpen.
  Heineken bier was op, dan maar een brand bier.
  6 euro voor 2 drankjes, en een bediening van 0,0
  Als oude kroegbaas, ga ik volgende week een kijkje nemen in Eibergen bij Markt 2.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven