Nieuwe opzet kerstmarkt slaat goed aan

_HTH0002EIBERGEN – De kerstmarkt die vrijdagavond in het centrum van Eibergen werd gehouden is goed aangeslagen. Veel belangstellenden kwamen naar de jaarlijkse markt. Dit jaar is voor het eerst de markt uitgebreid naar het centrum. Op verschillende plekken – Brink, Hagen, Kerkstraat, en de Grotestraat – stonden kramen opgesteld met allerlei waren.

Het verenigingsleven was ook aanwezig, zoals de Eibergse vogelwerkgroep, de Plaggemeijers en de dames van ‘De Vrolijke Noot’. Verspreid door het dorp waren er oude ambachten te zien en natuurlijk ontbrak de kerstman – Huub Ras – niet.

De markt ging om 17.00 uur van start. De organisatie – Eibergse Ondernemers Vereniging – is tevreden met de gezellige avond in het dorp. De ondernemers kregen na afloop meerdere complimenten. Fotograaf Han te Hennepe was vrijdagavond geheel in kerststemming en maakte een geweldige reportage.

Eerdere bericht: ‘Kookgekken’ komen naar kerstmarkt

[nggallery id=849]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Nieuwe opzet kerstmarkt slaat goed aan”

  1. Eibergenaar dieer naar van word

    Wat een waardeloos gedoe die kerstmarkt in Eibergen. De Kerstmarkt hoort niet in het centrum maar bij de Oude Mattheuskerk en lekker binnen warm in de zalen van de Huve, heerlijk warm daar binnen en een gezellige sfeer
    en wie heeft die oude zak van Kerstman op een bakfiets als een rond zien rijden, dat gebeurt toch nergens . EOV die 500 euro had U beter aan de vorige organisatoren kunnen geven wand het dit jaar waardeloos, we wiekan het uiteindelijk weer betal de mensen de gaan winkelen in Eibergen want 45,0 euro voor een kraam buiten is veel te duur bij de Oude mattheus koste ze slechts 17,50 euro

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven