Bibliotheek gesloten van 4 tot 13 februari

EIBERGEN – Begin februari zal de vestiging in Eibergen voorzien worden van zelfserviceapparatuur. Tegelijkertijd vindt er ook een kleine herinrichting plaats. Om die redenen zal de bibliotheek in Eibergen van 4 tot en met 13 februari gesloten zijn.

Het maandelijks Voorleesuurtje wat gepland was op dinsdag 9 februari komt hierdoor ook te vervallen.
Op maandag 15 februari zullen de deuren van de vernieuwde bibliotheek weer geopend worden. Gedurende de sluitingsperiode kunnen klanten van de vestiging in Eibergen natuurlijk terecht in één van de overige vestigingen.

Op de website www.oostachterhoek.nl zijn de adresgegevens van alle bibliotheken te vinden. Vanuit huis reserveren blijft mogelijk, alleen kunnen de gereserveerde materialen gedurende deze periode niet in Eibergen opgehaald worden. Bij het reserveren kan een alternatieve vestiging opgegeven worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven