Pasha gaat verder onder nieuwe naam

EIBERGEN – Horecazaak Pasha gaat met ingang van woensdag verder onder de naam ‘Gabriël’s pizzaria’. De eigenaar wil met deze verandering zijn Italiaanse pizza’s meer onder de aandacht brengen en de zaak een professionele uitstraling geven. De naamsverandering is goed te zien als je door de Grotestraat rijdt. De lichtbak en de plakletters op de ramen tonen de nieuwe naam.

Vorig jaar heeft Gabriël Barsoum (45) Pasha overgenomen, toen had hij al plannen om de zaak te veranderen maar de ondernemer uit Enschede wilde eerst even aftasten wat er ging gebeuren met de overname. Zijn klantenstroom en omzet bleef voortdurend stijgen. En dat was voor Barsoum een prikkel om zijn plannen door te zetten.

“Pizza’s staan bij mij op nummer één, we hebben het hele assortiment aangepast en de prijzen verlaagd. Ook voor een broodje Döner of shoarma kunnen klanten nog gewoon bij ons terecht. Volgende week valt bij alle inwoners van Eibergen onze nieuwe folder in de bus”, aldus Barsoum.

Ook de openingstijden zijn aangepast de zaak is door de weeks normaal tot 22.00 uur geopend, maar nu in de wintertijd gaan de deuren om 21.00 dicht. Dinsdag en woensdag zijn er acties in het leven geroepen, een schoteldag en een pizzadag met scherpe prijzen. Op dit moment werken er ruim tien personeelsleden bij ‘Gabriël’s pizzaria’.

[nggallery id=988]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Pasha gaat verder onder nieuwe naam”

  1. Het is zeker beter geworden, wij eten graag
    bij Gabriel’s pizzeria. Goed eten zeer vriendelijke
    personeel.
    TOPPER in het dorp!!!

    (D)

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven