Elite steekt vollyballers in nieuw tenue

NEEDE – De jeugdleden van volleybalvereniging Dynamo Neede hebben sinds afgelopen week nieuwe kleding. De allerkleinste volleyballertjes kregen nieuwe wedstrijdshirtjes en alle juniorenteams hebben gloednieuwe inspeelshirts ontvangen. De mooie donkergroene tenues werden mogelijk gemaakt door een nieuwe sponsor: Joppiesaus, een product van Elite Salade’s & Snacks uit Neede.

Beide directeuren van dit bedrijf, Robert en Harry Niemeijer, waren bij de presentatie van de nieuwe tenues aanwezig. Zij ontvingen uit handen van voorzitter Jan Dijkhuis een ingelijst exemplaar van het nieuwe shirt, als blijk van waardering voor de goede samenwerking.

[nggallery id=1053]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Elite steekt vollyballers in nieuw tenue”

  1. Goed gedaan Elite, leuk voor die spelertjes! Geweldig dat jullie ook een shirt hebben gekregen, ook zelf gesponsord?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven