Ilonka en Erik zijn de beste klootschieters

EIBERGEN – Ilonka Neijermeisland uit Noordijk en Erik ter Maat wonend in Eibergen hebben zondagmiddag het klootschietkampioenschap van Berkelland gewonnen. Ze werden na de wedstrijden in café De Beuk uitgeroepen tot de grote winnaars. De deelnemers hadden bijna de hele dag geluk, de weergoden waren goed gezind. En dat hadden velen niet verwacht omdat de weersverwachting zeer slecht was.

De start van het toernooi was aan de Wesselsdijk. Het parcours ging over de Hupselse Dwarsweg en Bruininkdijk (zandweg). Elke deelnemer moest ongeveer 2200 meter afleggen op straat en 500 meter zandweg.

De organisatie was in handen van klootschietvereniging E.K.V. uit Eibergen en De Onderlingen uit Haarlo. Alle uislagen van de mannen en vrouwen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1061]

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ilonka en Erik zijn de beste klootschieters”

  1. Alle klootschietkampioenen van berkelland,
    van harte gefeliciteert met jullie 1e of 2e of 3e prijs
    was als toeschouwer weer prachtig om te zien

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven