Centrum Eibergen is kledingwinkel rijker

EIBERGEN – In de Grotestraat is vrijdagmorgen een nieuwe winkel opengegaan. Monique Heinhuis (38) heeft na haar succes in Ruurlo een tweede vestiging van ‘Kidz’ geopend. De kledingwinkel is gericht op de jeugd van 0 tot 16 jaar. Op dit moment runt Heinhuis de enige zaak in Eibergen die alleen kinderkleding verkoopt.

Op 16 oktober 2009 ging haar eerste winkel open in Ruurlo. Ze had naast de winkel nog een baan. “Ik wil me nu 100% focussen op één ding. Daarom ben ik gestopt bij mijn baas en heb nu een tweede winkel. De eerste klanten waren enorm enthousiast”, laat Heinhuis weten.

Elke week wordt de winkel aangevuld met nieuwe kleding. Diverse merken zoals Cars en Knot So Bad zijn er te koop. De kledingzaak is ’s maandags gesloten. Van dinsdag tot vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur (vrijdag koopavond) en zaterdag tot 17.00 uur kunt u bij Kidz terecht. Wilt u meer informatie bel dan met 0545-474372.

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1163]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Centrum Eibergen is kledingwinkel rijker”

  1. Monique heeft in Ruurlo leuke zaak met leuke kleding voor een goede prijs! En je wordt nog als een klant behandeld ook!! Monique, succes in Eibergen! Gaat zeker goed komen…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven