Brutale auto-inbrekers nog steeds actief

schade auto 004-borderEIBERGEN – Afgelopen nacht (vrijdag) is er wederom ingebroken in auto’s. Dit keer waren aan de Wilgenstraat en de Beukenlaan twee auto’s  het doelwit van inbrekers. In de Wilgenstraat haalden de inbrekers een steen bij het slachtoffer uit de tuin om daarmee de autoruit in te gooien. Er wordt onder andere een MDA vermist.

Het frontje van de radio en de radio zelf zijn ze vanaf gebleven. Ook het dashboardkasje bleef onaangeroerd. De overbuurman van de gedupeerde bleek om half drie naar bed te zijn gegaan. Hij heeft niets gehoord. Vermoedelijk heeft de inbraak tussen half drie en zes uur plaatsgevonden. De eigenaar werd verzocht online aangifte te doen van de inbraak.

Bij de inbraak in de auto aan de Beukenlaan was er rond half twee nog niets aan de hand. Toen de eigenaar van het voertuig rond acht uur opstond bleek de auto te zijn open gebroken aan de bestuurders kant en aan de bijrijders kant stond het raam half open. Uit deze auto werd de radio weggenomen. Het handschoenvakje stond ook open. Daar waren ook wat zaken uit ontvreemd.

De hoedenplank was op de achterbank gelegd en de boombox was eruit verdwenen. Ook werden diverse Twente sjaaltjes en vaantjes meegenomen. De eigenaar van de auto moet maandag nar het bureau komen om aangifte te doen.

Al weken wordt Eibergen geteisterd door de dieven. Meestal slaan ze op dezelfde manier toe.

Eerdere berichten: Dieven gaan flink tekeer achter pizzeria
                                   Autoinbraken blijven aan in Eibergen
                                   Wederom diefstal uit auto in Eibergen

                                       
[nggallery id=1236]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Brutale auto-inbrekers nog steeds actief”

  1. gerrittijijnk

    HONDSBRUTALE DIEFSTAL? Donderdag (13mei, 21.21uur) is MIJN fiets(met m’n héle hebbe en houe) gestolen door waarschijnlijk twee NEB-agenten(NEB=neede,eibergen,borculo)te neede bij een park.plaats in het CENTRUM alwaar ik met enige jongelui de plaats’lijke politiek besprak. (zwarver gait; oh IRONIE, als gedeputeerde gedupeerd)p.s. BRUTALITEIT kent geen grenzen want de TWEE hermandadders spraken een zeer vreemd soort achterhoeks, ID_PASSE, FAHRRAD HIERLaßen u.s.w.

  2. Berkellander

    Als ze dit soort tuig pakken gelijk beide handen afhakken dan word het al een stuk moeilijker om met de gore tegels aan andermans spullen te zitten. En dan geen uitkering of iets van dien aard gewoon laten kreperen dan komen we tenminste het eerst van dit soort tuig af.
    Berkellander

  3. flierefluiter

    wel heel toevallig dat het iedere keer in het weekend is dat er mensen met verlof zijn van bepaalde instellingen hier in de buurt!!! ik woon toevallig ook in die straat en heb afgelopen nacht niks gehoort terwijl ik pas om kwart voor 5 ging slapenndus naar mijn idee is het tussen kwart voor 5 en 6 uur gebeurd dan kweet niet of het zinvol is om te weten maargoed

    zonde dat mensen het op die manier moeten doen….
    blijf toch met de poten van andermans spullen af je wilt toch ook niet dat ze aan jou spullen zitten of wel dan:s

  4. de redactie

    Wil Gerrit Tijink zo snel mogelijk contact opnemen met de redactie van deze site: kan op het nummer 06 51 90 06 87

  5. Erg irritant dat dit gebeurd!!Laat die idioten die dit doen aub zelf gaan werken voor hun centen,net als ieder ander!!!!

    Om nu meteen te zeggen dat het toevalig is dat het steeds in het weekend gebeurd,als er mensen zijn die verlof hebben van een instelling vind ik erg ver gaan!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven