De Mors sponsort DEO nieuwe zitmaaier

BORCULO – Voetbalvereniging DEO kan sinds kort bij het onderhoud van het voetbalcomplex gebruik maken van een zitmaaier, die tevens is voorzien van een kiepwagen. Zitmaaier en kiepwagen zijn geschonken door Technisch Distributiecentrum De Mors uit Borculo.

Bouke Walvoort van TDC De Mors: “Het onderhoud van verenigingscomplexen leunt vooral op vrijwilligers. Hier heb ik veel waardering voor. Daarom heb ik voor deze passende vorm van sponsoring gekozen, waarbij we een zitmaaier met kiepwagen, inclusief het onderhoud hiervan, beschikbaar stellen.””

Rudy Tackenkamp, consul van vv DEO, is erg blij met het gebaar van de Borculose ondernemer: “De maaier komt erg goed van pas voor het groenonderhoud. En de kiepwagen schaft ons veel gemak bij het vervoeren van materiaal, zoals de sproei-installaties voor de voetbalvelden.”

Deel dit artikel:

1 gedachte over “De Mors sponsort DEO nieuwe zitmaaier”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven