Eibergse moeders verrast met ontbijt

EIBERGEN – Maar liefst veertig inwoners uit Eibergen en omgeving hebben zondagmorgen een vers ontbijtje ontvangen. De Eibergse ondernemersvereniging (EOV) heeft na het succes van vorig jaar op moederdag de moeders in de watten gelegd. “Het was weer de moeite waard, iedereen reageerde enthousiast aan de deur. Om 8.00 uur stonden de ondernemers al in de keuken van Boenders om alles klaar te maken”, zegt Wies Bol voorzitster van de EOV.

Vanaf zaterdag 1 mei konden klanten bij ondernemers een inschrijfformulier invullen om kans te maken op een lekker verzorgd ontbijt. Afgelopen zaterdag zijn de winnaars bekend gemaakt.

Ondernemers waaronder eigenaren van Sportwijzer, Flair Haarmode, Wormgoor, Wies Bol, en Bjorn en Marieke’s bloembinderij gingen rond 9.00 uur op pad om de ontbijtjes te bezorgen. Bol: “Op vaderdag hebben we ook weer een leuke actie, wat precies? Dat gaan we nog niet verklappen. Het wordt wel iets ludieks.”

De moeders die een ontbijtje hebben ontvangen:  M. Geessinck-Hulshof, E. Veldink, A. Teunissen, R. Wolterink, Claudia Krooshof, Annie Krabben, Monique Baks, Mevr.Klein Bruinink, Betsie Wessels, Sandra Brugman,  A. Onstein-Boevink, K. Averdijk, Ans Teutelink, Mevr. Schurink, H.J. Koeslag, Jessie van Hondew, Tea Wagemans-Jansen, Linda Coers, Minjoe Drostenborg, Gonnie Baake   R. te Beke, A. v.d. Berg-Burgers, Mevr. Wielens.

Mevr. Gussekloo, Betty te Rietmole, J. Overkamp-Kaper, J. Oonk, Esther Looman, Hanna Groot Obbink, J.H.M. Heutink-Bloos Ida Rietma, A.  Karnebeek, Marion te Braak, Dini Antvelink, Mevr. Schroer, Mevr. Gomez, Monique Bijlsma, Mevr. Klein Gunnewiek, Susan ten Brinke en Anne Marie Hulshof.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1223]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Eibergse moeders verrast met ontbijt”

  1. susan ten brinke

    Hallo allemaal van de EOV,

    Ook namens mij bedankt voor het geweldige ontbijt. We hebben er met z’n allen van genoten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven