Iederbed in Neede sluit zijn deuren niet

NEEDE – De geruchten gaan al weken rond in Neede. De beddenzaak Iederbed aan de Rapenburg gaat volgens meerdere bronnen de deuren sluiten. Maar volgens Marco Oudemans van Iederbed BV kloppen deze geluiden niet.

Oudemans: ”Het is niet vreemd dat er geluiden zijn over het sluiten van de winkel in Neede. Er is geen sprake van sluiten van deze zaak, de winkels in Almelo, Groningen en Heerlen zijn wel gesloten.”

De belastingdienst heeft de inventaris van deze winkels gepakt om een betalingsachterstand te verrekenen. Er zou een nette betalingsregeling komen, maar het bleek dat de belastingdienst hier op het laatst geen belang bij had. Ze besloten dus gelijk maar even drie winkels ‘leeg’ te verkopen.

”Nu zal alles verrekend moeten zijn en kunnen we met de andere drie winkels verder.” Wanneer dat gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Iederbed in Neede sluit zijn deuren niet”

 1. Op de gemeenschaspsraad las ik een andere kijk op deze zaak.
  Dat bericht is er vrij snel weer af gehaald.
  Coma zeker De Boer op geweest.

 2. Roy,

  bedankt voor deze correcte weergave, laten wij trots zijn op deze prachtige winkel en binnenkort het hele assortiment maar eens gaan bekijken en kopen wat ons bevalt.

 3. gerrittijink

  Goh, kwist nie eens dat deze “winkel” geopend was, pak van m’n hart, kank me un winterbed aanschaffen van de uitgespaarde WOZ. (zwarver gait, onder het motto IEDERBED is er 1) p.s. kunne ze hier geen STREEKwinkul van make, die = er nog net niet

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven