Nieuwe winkel Discus Florijn bijna klaar

tn_Afbeelding nieuw Roy 22153EIBERGEN – Het woord vakantie kennen ze bij Discus Florijn niet. Tot in de late uurtjes is eigenaar Egbert Florijn te vinden in zijn nieuwe pand aan de Brink in Eibergen. Maandag is een begin gemaakt met de inrichting van de winkel. Medewerkers van brokkenfabrikant Royal Canin waren druk bezig met het opzetten van stellingen voor hun hondenvoer (zie foto). Florijn: “Op 2 augustus gaat de nieuwe winkel open voor het publiek.”

Maar eerst moet er nog een zware klus gebeuren; de verhuizing. Aanstaande zaterdag 24 juli sluiten de deuren van de dierenspeciaalzaak aan de Grotestraat. Met een vrachtwagen worden dan alle goederen overgezet naar de nieuwe locatie. Nu zijn verschillende bedrijven (vooral uit Eibergen en omgeving) druk bezig met allerlei zaken.

“Als we open gaan dan is de winkel nog niet helemaal klaar, de vijverafdeling in de kelder van de winkel moet nog op orde gemaakt worden en ook de verbouwing aan de achterkant van het pand moet dan nog starten.

Het pand aan de Brink trok de afgelopen weken bij veel inwoners de aandacht. Nu de bouwhekken weg zijn is het nieuwe aanzicht duidelijk te zien. In oktober zal de officiële opening plaatsvinden. Discus Florijn is dan één van de modernste dierenspeciaalzaken van Gelderland.

Eerdere bericht: Discus Florijn gaat verhuizen naar Brink

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1422]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven