Kerstman en jamkoningin openen winkel


NEEDE – Dinsdagavond is de Achterhoek Landwinkel aan de Oudestraat officieel geopend. Normaal komt de burgemeester of een wethouder een lintje doorknippen maar eigenaren Herbert en Carla Leussenkamp kregen twee andere prominente figuren op bezoek. De kerstman en de nieuwe jamkoningin – Anna-Karin – kwamen de winkel openen.

Bakker Marcel Stroet zette met zijn auto de hele straat af en deed namens Leussenkamp een woordje (in het dialect) waarna de kerstman en de jamkoningin uit de auto tevoorschijn kwamen (zie film). Stroet zette niet alleen Leussenkamp in het zonnetje, pandeigenaar Mans Koster kreeg ook een bedankje voor het beschikbaar stellen van het winkelpand.

Na het officiële gedeelte konden de aanwezigen een hapje en een drankje nuttigen in een grote tent achter de nieuwe zaak. Er klonk opeens harde muziek. Het drumfanfare van Crescendo wilde de opening niet stilletjes voorbij laten gaan en verzorgde een serenade.

Eerdere bericht: Achterhoek Landwinkel uniek voor Neede

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1501]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Kerstman en jamkoningin openen winkel”

  1. Herbert en Carla van harte gefeliciteerd met jullie leuke winkel.
    Ik hoop dat het een succes wordt ,en ik hoop dat er meer winkels bij komen dat het weer gezellig winkelen wordt in Neede
    Heel veel succes en zeker ook heel veel plezier met jullie winkel.
    Betty uit Eibergen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven