Kids op Needse camping vroeg gewekt

tn_Stroet2010 005NEEDE – Als je het hebt over actieve Berkellandse ondernemers dan steekt bakker Marcel Stroet er met kop en schouders boven uit. De bakker uit Neede is altijd in de weer om wat nieuws te verzinnen en dat is weer gelukt. ”Woar bint mien klant’n toch?” dacht Stroet. In een rustige hoek achter in de bakkerij ontstond het idee als grap. Maar realiteit is het inmiddels: komen de klanten niet naar de winkel, dan komt de bakker naar je toe deze zomer.

Dinsdagmorgen werd er een start gemaakt met de ludieke actie: ‘Stroet zomertoer’. Op camping Den Blanken werd samen met Aartje Twinkel (ambassadeur van de KinderKampeerWereld) een ontbijtshow georganiseerd. De campinggasten werden door Marcel Stroet vroeg van bed gelicht (8.30 uur).

Met een grote bel en een bakfiets ging de Needenaar met veel herrie en kabaal langs de carvans en tenten om de kinderen op te halen. In een stoet – de meeste kinderen in pyjama – ging het gezelschap richting de kantine van de camping om daar te genieten van een show en een heerlijk ontbijt.

Niet alleen Stroet maar ook de Needse Albert Heijn heeft meegedaan aan deze actie. De super heeft er voor gezorgd dat het nieuwe broodje van de bakker aan de Borculosweg: het Aartje Twinkel bolletje belegd werd. Woensdag zal de ‘Stroet zomertoer’ verder gaan op camping ’t Klumpke.

Wil jij de bakker ook graag op bezoek? Stuur een mail [email protected].

[nggallery id=1451]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Kids op Needse camping vroeg gewekt”

  1. Familie Grooters

    Was een hele leuke actie voor onze kinderen op camping. Den Blanken.
    Wij genieten iedere dag van uw brood in onze camping winkel.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven