Olminkhof neemt bedrijf Bakker Bart over

afbeelding-nieuw-roy-22464EIBERGEN – Needenaar Dennis Olminkhof (28) is de nieuwe zetbaas van de Eibergse Bakker Bart aan de Brink. Hij heeft het stokje overgenomen van ondernemer Klaas Dijkstra die ruim drie jaar terug de vestiging in Eibergen opzette. “De klanten in de winkel zagen het meteen. De reacties zijn heel positief.” Dit is de eerste onderneming van Olminkhof.

Volgende week dinsdag gaat de winkel op de schop. De hele vitrine wordt aangepast. Olminkhof: “We gaan een nieuwe lijn vlaaien introduceren. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 53 soorten, ze zijn van topkwaliteit. Alle medewerkers krijgen een vlaaien training en kunnen dan ook goed advies geven”

Dennis heeft voor de overname een opleiding gevolgd en stage gelopen om zo een echte ‘Bakker Bart’ bakker te worden. Zijn werkwijze is iets anders dan de vorige eigenaar. “Het brood is veel verser, ik heb een andere manier van bereiden en bakken. Zo blijft het brood langer vers.”

Vanaf week 34 is de hele winkel weer op orde. Olminkhof was hiervoor werkzaam in een supermarkt. “Ik heb er alle vertrouwen in we gaan er voor en dat is het belangrijkste!”

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Olminkhof neemt bedrijf Bakker Bart over”

 1. Hoi Dennis

  Geweldig man, maar nu laat je neede in de steek och nee Neede haalt zijn boodschappen in Eibergen. Straks Oud Needenaren houden Eibergen draaiende. Gerwin en Dennis rules. Dennis heb je dan ook een Broodje Bal.
  Dennis veel succes.
  Gr Balletje mayo.

 2. Dennis mede namens mijn vrouw, hardstikke leuk dat je met een eigen zaak begint, we moeten natuurlijk ons brood in Neede kopen,maar we feliciteren Eibergen met deze jonge ondernemer.
  Wordt net zo,n klasse ondernemer en mens als je vader.

 3. Veel sucses in Eibergen Dennis.
  Wij komen zeker regelmatig snacks bestellen als je ook broodjes bal en kroketten verkoopt.

 4. gefeliciteerd dennis ik ben een echte bart fan dus kom geregeld een broodje nuttigen bij jou gezellie en de koffie is dan van jou kom ik gewoon op visite en ik heb nog een cadeautje van silvia van de vaart kan je wel iets mee

  succes jonge

 5. Hé Dennis,

  We wensen je heel veel succes, het gaat je lukken. En ik kom zeker een keer een broodje halen hoor.

  Tot snel.

  Karin Richard en medewerkers ’t Haantje Neede

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven