Verenigingen kunnen veel geld verdienen

EIBERGEN – De Klok in Eibergen is op zoek naar verenigingen uit de buurt, die nog extra sponsorgeld kunnen gebruiken. Dit jaar krijgt de maand oktober namelijk voor het eerst het stempel van “biermaand” mee. Verenigingen maken dan kans op extra sponsorgelden.

Bij elk glaasje bier in café de Klok wordt namelijk een speciale munt “geserveerd”, waarmee gasten hun favoriete vereniging financieel kunnen steunen. De uitgereikte muntjes kunnen in specifieke buizen in het café worden geworpen. Op 5 november worden de buizen geopend en krijgen de deelnemende verenigingen € 0,10 per ingeworpen munt.

Daarnaast maken de deelnemende verenigingen kans op een bonus van € 750,-, want naast allerlei acties op het gebied van bier komt er als grote klapper op 2 oktober een heus Oktoberfeest met de band Powerhosen. Deze avond wordt er niet gewerkt met de biermunten, maar krijgt iedere bezoeker van het Oktoberfeest een bonuskaartje uitgereikt. De vereniging die de meeste bonuskaartjes in de buis heeft gekregen, ontvangt nog eens € 750,– extra. Daarvoor moeten er dan wel in totaal meer dan 400 bonuskaartjes zijn ingeleverd. Een aantal verenigingen zijn inmiddels aangeschreven.

Verenigingen die interesse hebben om mee te doen aan deze actie kunnen een mail sturen naar [email protected] of even bellen naar de Klok, wanneer ze meer informatie willen hebben (0545-477475).

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Verenigingen kunnen veel geld verdienen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven