Bloemenhoekje in Neede gaat verhuizen

het-nieuwe-pand-van-bloemenhoekjeNEEDE – Het Bloemenhoekje in Neede gaat verhuizen. De bloemenwinkel aan de Es maakt plaats voor een groot pand in de Oudestraat. Eigenaresse Jolanda Bolster is erg blij met de nieuwe ruimte. “We gaan van 45 m2 naar 300 m2. Het pand aan de Es blijft nog drie jaar in gebruik als workshop-ruimte. Op dit moment wordt er hard gewerkt in het pand waar voorheen Schlecker in zat.”

Op 1 oktober moet de nieuwe winkel in hartje Neede open gaan. De winkel bestaat uit twee delen, het voorste gedeelte wordt gebruikt voor de bloemen en planten. Achter in de nieuwe zaak wordt er ruimte gemaakt voor potterie, glaswerk en andere sfeer- en cadeauartikelen.

“We hebben er ook nog een groot magazijn bij van 150 m2 mijn man waar ik samen de zaak mee run kan hier dan mooi goederen opslaan. Waarom een nieuwe locatie? Dit kwam op ons pad. We hopen met deze stap dat meer ondernemers ons achterna gaan. De Oudestraat kan zo mooi zijn.”

De zoon van Bolster – Bryan – helpt sinds kort ook full-time mee bij de drie zaken in Berkelland (Borculo, Eibergen, Neede). Het bedrijf Bloemenhoekje heeft twaalf medewerkers in dienst. “Wat onze kracht is? Normaal blijven en zelf inkopen doen op de veiling. Leuke stukjes en boeketten maken voor een mooie prijs”, zegt Bolster trots in haar zaak in Borculo.

[nggallery id=1565]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Bloemenhoekje in Neede gaat verhuizen”

 1. Ondernemertje (S)

  Oplossing om de Oudestraat te vullen en op te knappen heel makkelijk geen gesprekken nodig zoals gisterenavond met de ondernemers.

  Blokker naar het centrum halen, Electroworld naar het centrum halen, dierenspeciaalzaak naar het centrum halen frankies biestra naar het centrum halen tabakwinkel naar het centrum halen bloemenwinkel bouwmeester naar het centrum halen, wie heben we nog meer?

 2. Ondernemertje (S) was dan waarschijnlijk de grote afwezige, want de avond gister ging niet over het vullen van de Oudestraat.

  Het is Frankie’s Bistro 😉

  En als je het zo goed weet… ik zou zeggen pak het aan en regel het! Jij schijnt de oplossing te hebben.

  En aan het Bloemenhoekje, proficiat, het pand begint er erg mooi uit te zien. Een opvrolijking in vergelijking met wat het was.

 3. Neetron Logistics

  John, Jolanda en de hele crew, succes in jullie nieuwe toko en dat jullie er lang van mogen genieten.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven