Duo werkt precies 25 jaar bij Winkelhorst

tn_Afbeelding nieuw Roy 23915REKKEN – Zelf stonden ze er niet zo bij stil maar de directie en de collega’s van loon- en grondverzetbedrijf Winkelhorst waren het niet vergeten. Her Blauw (57) en Bennie ten Elshof (51) zijn op 10 september precies vijfentwintig jaar in dienst bij Winkelhorst. Het duo werd zaterdagavond thuis overvallen met deze mededeling.

Bennie kan zich de eerste werkdag nog goed herinneren. ”We waren op die datum het maïs van het land aan het halen, en dat is vroeg voor het tijd van het jaar. Dat kwam door de extreme droogte. Nog steeds heb ik veel plezier in mijn werk. Beide medewerkers doen allerlei werkzaamheden, maar Her heeft toch wel een voorkeur: spuiten. Dan moet je denken aan gewasbescherming, aardappelen, onkruiden en ziekten.

“Het inkuilen is nog steeds een leuke klus, verders doe ik alles wel graag. Ook na 25 jaar, grapt Ten Elshof. Collega’s hebben beide medewerkers thuis opgehaald met een huifkar. Na een tocht werden de jubilarissen op de zaak in het zonnetje gezet. Bijzonder was dat ze een speldje kregen voor de trouwe dienstjaren.

Winkelhorst is een groot bedrijf met ruim twintig medewerkers, ze verrichten werk voor onder andere boeren, de gemeente het waterschap en bouwprojecten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1555]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Duo werkt precies 25 jaar bij Winkelhorst”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven