‘Executieverkoop bij pizzeria klopt niet’

afbeelding-nieuw-roy-24141RUURLO – Zaterdagmorgen stond er een grote advertentie van GGN Tijhuis & Partners in de Tubantia. Daarin werd gemeld dat er donderdag 23 september een executieverkoop wordt gehouden bij Pizzeria Steakhouse Antonio aan de Dorpstraat in Ruurlo. De hele inventaris en een bromfiets wordt dan verkocht. Volgens de eigenaar van de pizzeria klopt het verhaal niet.

“Kom donderdag maar kijken er wordt niets verkocht, het was een foutje.” Een beetje vreemd een bedrijf plaatst niet zomaar een advertentie in de krant waar kosten aan verbonden zijn. Het bedrijf GGN Tijhuis en Partners uit Winterswijk was vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

Vaak wordt er een executieverkoop gehouden omdat bijvoorbeeld een leverancier veel geld tegoed heeft en niet meer aan de betalingsverplichtingen kan worden voldaan. We gaan donderdag een kijkje nemen en zullen u berichten of het verhaal klopt.

Update dinsdagavond:
We werden vandaag gebeld door de eigenaar van de pizzeria de foto van het pand moest van de site gehaald worden omdat hij geen toestemming heeft gegeven om hem te maken. Een beetje raar, iedereen kent het verhaal van de persvrijheid en de openbare weg. We willen best de foto verwijderen daar liggen we niet wakker van.

[nggallery id=1568]

Deel dit artikel:

22 gedachten over “‘Executieverkoop bij pizzeria klopt niet’”

 1. zou me niks verbazen als de zaak gesloten word, maakt niet uit op welk tijdstip je er langs rijd altijd zit de eigenaar buiten te bellen / roken en bakkie te doen.
  Heb me al wel eens afgevraagd of ik zo ook me geld kon verdienen

 2. Als dit waar is zou ik het jammer vinden! Hij is een TOP-kok met de lekkerste pizza e.a kwaliteiten van ruurlo!!

 3. Tijhuis plaatst zo’n advertentie niet voor niets; eigenaar zal wel geschrokken zijn van het feit dat het niet betalen na herhaaldelijke sommatie daadwerkelijk een executieverkoop als gevolg heeft.
  Wanneer de verkoop niet doorgaat betekent dit dat de eigenaar het verschuldigde bedrag alsnog aan Tijhuis heeft betaald.

 4. Smaken verschillen, ik vind t daar dus totaal niet te eten en vaak wordt je nog beduveld ook.
  Zo heeft ieder zn voorkeuren maar doe mij cleo maar.

 5. kenteken 10-ffl-8 is van de brommer van cleopatra en antonio heeft ook geen barkrukken, Volgens mij halen ze bij tijhuis 2 zaken door elkaar

 6. Beduveld? In welk opzicht? Bij Cleo hebben ze een papiertje hangen iets van; Was het goed vertel het verder is het niet goed vertel het ons. Nou ik heb het een keer verteld dat het niet goed was, je wil niet weten op wat voor aggresieve manier er toen gereageerd werd… Kan nog veel meer vertellen maar ja dan wordt het hier niet geplaatst…

 7. Lijkt me logisch dat Antonio failliet zou zijn. Bij cleo zit de zaak altijd vol en als je langs Antonia rijdt is het altijd leeg. Er zit bijna nooit iemand behalve de eigenaar. Mijn schoonmoeder heeft een zware voedselvergiftiging opgelopen een half uur nadat ze bij Antonia gegeten had.

  En bij (die andere) in Ruurlo kunnen ze zeker wel tegen kritiek RESPECt daarvoor en klachten worden ook goed opgelost.

  Denk dat Antonio op het laatste nippetje betaald heeft, omdat hij het artikel las en dacht van oh ohww, laat ik toch maar ff betalen dan.

  Euhh, niet vervelend bedoelt maar dit is mijn mening

 8. bij antonio heb ik al een aantal keer gehad dat ik een bepaalde pizza niet kon bestellen want die had die niet.
  Het gaat dan over een pizza mageritha en hij had alleen nog de duurdere pizza”s. de mageritha lijkt mij de basis van elke pizza dus vind t gewoon bull shit.
  En heb bij antonio nog wel meer dingen mee gemaakt tot aan het agresieve toe dus ik ga er niet meer heen.

 9. Zijn eten is goed, maar hij zou zijn zaak eens grondig schoon moeten maken….. De keuken is op het oog redelijk schoon, maar kijk eens naar de vloer, het terras, in de hoeken en daar waar je moet wachten als je wat bestelt hebt. Die hoek van het ijs is ook niet echt alles. Een rommelige bedoeling.
  Als hij dit allemaal eens netjes maakt en opruimt, dan trekt dat misschien wel iets meer klanten. Het eten is echt niet slecht. Vooral zijn salades zijn erg lekker! (heerlijke dressing)

 10. Na een half uur een zware voedselvergiftiging?! Wat een onzin! Medisch absoluut niet mogelijk. Ik weet niet wat dat mens gegeten heeft een dag ervoor,maar zou dat eerder de schuld geven van die voedselvergiftiging.

  Oh,en Pizza bikker: Het is AntoniO en geen AntoniA.
  Blijkt wel weer over hoeveel kennis je beschikt!

 11. @Fan
  ik wil je niet tegenspreken, maar als je bedorven voedsel eet dan komt het er zeker met half uur weer uit + dat je dan 1 a 2 dagen goed ziek kunt zijn. Het hoeft niet zo te wezen dat je pas de volgende dag ziek wordt.
  Dat gebeurt meestal met Salmonella. En daar kun je ook goed ziek van zijn + dat het Salmonella-bacterie ook nog eens besmettelijk is.

  Het is jammer dat sommige mensen direkt gaan klagen, ikzelf woon in Neede. We hebben hier ook 2 pizzabakkers, de ene heel erg lekker, en de andere nou ja daar maak ik geen woorden aan vuil…maar smaken verschillen nou eenmal.
  Heb respect voor de mensen die het ergens wel lekker vinden ook al vind je er zelf geen zak aan.

 12. @ fan

  niet zo kritisch, Antonio is gewoon geen nette zaak. en Aangezien je ok al niet over simpele medische kennis beschikt, zou ik maar stoppen met commentaar leveren

  @ trutje

  bedankt voor je support. Is idd jammer dat mensen gaan klagen. Je kan je mening geven maar daar moet het ook bij blijven

 13. Nee.. helemaal niets…….. Bleek dat het e.e.a. afgelast was.. zal wel betaald hebben..

  Ik mocht helaas niet op de stoep zitten tegenover hem, anders had ik het al eerder kunnen berichten..
  🙂

 14. Ik heb uit betrouwbare bron dat het de eigenaar te warm onder de voeten werd en hij toch maar betaald heeft!!

  Gerechtigheid toch…als je schulden maakt moet je dokken!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven