Nieuw bedrijf in Neede: ‘Maffe Meubels!’

afbeelding-nieuw-roy-23900NEEDE – In onze dagelijkse speurtocht naar creatieve, actieve en vernieuwende jonge ondernemers stuiten wij deze week op een toch wel erg bijzonder nieuw samenwerkingsverband Twan Wang en Joachim Geerdink. Sinds kort bestaat in Neede Maffe Meubels.nl, een bedrijfje dat op aanvraag eigenzinnige buitenmeubels maakt.

Geerdink; ”Laat ik het in steekwoorden samenvatten, dat houdt het simpel en dat willen we toch allemaal gewoon graag? Anders, apart, vreemd, uniek, raar, eigenzinnig, bijzonder, hergebruik, hout, ijzer, natuurlijk, exclusief, eigentijds, moeder natuur, eenvoud, eigenwijs, nieuw leven, creatief, inventief, opvallend, persoonlijk, kunstig, vakmanschap, maar vooral ook gewoon lekker maf….”

Maffe Meubels maakt op aanvraag buitenmeubels van vooral gewoon de aanwezige materialen, zoals de foto al laat zien. Denk hierbij aan overgebleven houtmaterialen, metalen, niets vermoedende afvalproducten, alles wat je maar kunt gebruiken, zolang het maar niet lijkt op de Gamma of de Ikea. Waarbij, zo werd mij verteld, de natuurlijke zijde in het spel toch wel een voorkeur heeft.

Wang: ”Ik ben de techneut in het spel met de gereedschappen, technieken en nodige kennis van wat wel en toch echt technisch niet kan. Joachim is de spinner die komt binnen lopen met een maf idee, de ingangen heeft in de materialen en de commerciële kanten in de wereldjes goed kent, maar die maffe ideeën passen ook mooi in de familie. Zo vormen we een goed en vooral creatief team. We hebben van een maf idee een bedrijfsideetje gemaakt zeg maar, het is eigenlijk begonnen als presentatiemiddel van onze andere bedrijfsmatige bezigheden.”

Maffe Meubels presenteert zich tijdens Vlearkunst 2010. Locatie: Visschemorsdijk 22A te Neede. Zeker even het kijken waard. Alvast meer informatie inwinnen: http://www.maffemeubels.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuw bedrijf in Neede: ‘Maffe Meubels!’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven