Mensen kunnen weer tanken in centrum!

pomp-neede-goedNEEDE – De redactie van deze site kreeg meerdere meldingen binnen over werkzaamheden aan het tankstation aan de Braak (voorheen Dieperink) in Neede. We hebben gespeurd in de stukken van de gemeente om te achterhalen wat er gaat gebeuren met het pand en kwamen een verleende vergunning tegen. In het gemeenteblad van week 41 stond het volgende: Braak 6 veranderen brandstof verkooppunt.

J.W. van Leeuwen (huurder pand) heeft namens Kwait Petroleum Nederland B.V (Q8) een vergunning ingediend bij de gemeente om het bestaande AVIA tankstation (verkooppunt) samen met Dieperink herinterichten. De gemeente Berkelland heeft goedkeuring verleend aan dit plan.

Wat gaat er gebeuren: De luifel wordt vervangen (beplating), nieuwe NWE-installatie, prijzenborden omkleuren, geautomatiseerd betalingssysteem installeren en er wordt een volledig geautomatiseerd camera- en bewakingssysteem aangelegd. Conclusie het tankstation gaat weer open. Wanneer de Tango pomp open gaat is nog niet bekend.

Er komt geen LPG-pomp wel stond er in de aanvraag dat er pompen komen voor benzine en diesel. Op dit moment is er gestart met fase 1. In 2006 moest Dieperink op last van de gemeente zijn pomp sluiten. Hij kreeg heel wat dwangsommen aan de broek. Dit plan is een aanwinst voor Neede hier mag men trots op zijn!

[nggallery id=1633]

Deel dit artikel:

19 gedachten over “Mensen kunnen weer tanken in centrum!”

 1. Die omwonenden moeten niet drammen,want het is altijd al een tankstation geweest. Ik vind het mooi dat die weer open gaat en wens ze veel succes !

 2. Als we nou met zijn allen wat minder en wat zuiniger gaan rijden dan is een derde tankstation helemaal niet nodig in Neede, zeker niet binnen de bebouwde kom.

 3. Nee hoor,dat is niet kansloos. Ik wil wedden dat er klanten komen. Je zult wel doelen op de veiligheid van de benzineopslag?

  ALs er op een parkeerplaats 50 auto’s bij elkaar staan heb je ook een mooie benzinetank bij elkaar,maar daar hoor je niemand over.

 4. is altijd gemakkelijk, let op er zullen veel mensen gebruik maken van deze pomp.
  ps wees blij dat het aanzicht al veranderd dit was ook niet wat een buurtbewoner! vd braak

 5. Bij de esso rijden duizenden auto.s per dag en is het altijd druk
  Met een paar vaste klanten uit Neede ben je kansloos in deze tijd.

 6. Als je goed op de tekening kijkt, wordt het dus een TanGo tankstation. Die onbemande tankstations met zeer goedkope benzine zie je steeds meer. Dus dat kan best uit, denk ik

 7. van harte gefeliciteerd han joke en kids
  kan er nu na of voor het wassen ook weer getankt worden mooi zo en weer een stukje oudheid terug in neede eens een pomp altijd een pomp succes

 8. Proficiat Han, Joke en kids!
  Er is altijd licht aan het eind van de tunnel!
  Ik ben blij voor jullie en we nemen er snel één op.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven