Broken String treedt op bij café De Ruif

NEEDE – Broken String is al jarenlang een begrip in Neede en omgeving als het gaat om pop- en rock muziek en heeft een goede reputatie als live band opgebouwd. Eenentwintig  jaar geleden werd de band opgericht en speelden ze voor het eerst tussen kerst en oudejaarsdag bij café De Ruif.

Dit jaar wordt de traditie niet verbroken en staan ze op de laatste donderdag van het jaar (donderdag 30 december) op het podium van café De Ruif. In het begin bestond de band uit Sean Grehan (zang), Emile Bosscher (gitaar) en Bennie Waanders (sax), maar al snel werd de band aangevuld met Henk Tenhagen (bas) en Ronald Roerink (drums).

Het repertoire van Broken String bestaat uit bekende pop- en rock klassiekers van onder andere Jethro Tull, Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Kinks, Jimmy Hendrix, Cream, Rolling Stones, Red Hot Chilli Peppers, The Doors, Poison, The Free, Faith no More, The Who, INXS, JJ Cale en vele anderen. Het optreden begint om 22:00 uur en de entree is gratis.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Broken String treedt op bij café De Ruif”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven