Prinsen zet punt achter De Stenen Tafel

de-stenen-tafel-terrasBORCULO – Gea Meppelink en Raymond Prinsen van restaurant De Stenen Tafel en bistro De Olliemölle hebben een keus gemaakt. Ze stoppen met De Stenen Tafel en willen hun succesvolle bistro De Olliemölle nog meer laten groeien. De ruimte van de watermolen waar nu De Stenen Tafel is gevestigd, zal meer gebruikt kunnen worden ten behoeve van de bistro.

Hoewel De Stenen Tafel onlangs voor de 12e keer de Michelinster heeft gekregen, kan er vanaf 1 april 2011 niet meer a-la-carte worden gegeten. De vraag om op lokatie te koken en de belangstelling voor een Raymond Prinsen kookclub is zo groot, dat meesterkok Raymond Prinsen kiest voor deze nieuwe uitdaging. ”De combinatie van de bistro en het sterrestaurant met alle activiteiten er om heen, legt een grote druk op je. Alles 100% willen, kan gewoon niet; uiteindelijk moet je een keus maken”, aldus Prinsen.

De accommodatie van De Stenen Tafel blijft een unieke plek voor vergaderingen, bedrijfsbijeenkomsten , feesten  en als trouwlocatie. Deze mogelijkheden worden straks flexibel benut. De invulling van de bijeenkomst kan op elk gewenst niveau worden ingevuld, dus ook zeker op het sterniveau. ”Ons terras aan de oude Berkel blijft het mooiste terras van Borculo. Meer mensen zullen dit straks in het voorjaar en de zomer gaan ervaren en daar hebben we heel veel zin in”, zegt Gea Meppelink.

”Echter tot 1 april 2011 kan men nog voor de laatste keer in Borculo a-la-carte genieten. Vanzelfsprekend blijft dit een avondvullende culinaire belevenis op sterniveau.  Of zoals we het bij De Stenen Tafel zelf noemen: Achterhoekse gastvrijheid met allure.”

[nggallery id=1744]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Prinsen zet punt achter De Stenen Tafel”

  1. Een dapper besluit! Soms moet je keuzes maken en je hart volgen. Ik wens Raymond en Gea dan ook veel succes met deze keuze. Bistro is overigens zeer aan te bevelen!

  2. Als je geen geld hebt, kun je niet uit eten. En al helemaal niet daar in Borculo, met alle respect, weinig voor veel geld. De ster is duur betaald, succes met de bistro.

  3. ik heb 13 jaar geleden als leerling gewerkt voor Raymond en Gea het is spijtig te moeten vernemen dat ze er mee stoppen nadat er zo hard voor is gevochten maar verder veel suc6 met de bistro want ook die is top

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven