EOV heeft prijswinnaars bekend gemaakt

EIBERGEN – Tijdens de kerstmarkt – afgelopen vrijdag – in Eibergen zijn alle prijswinnaars van de sinterklaasactie bekend gemaakt. Er zijn grote prijzen uitgedeeld. De familie Konings uit Eibergen ging met de hoofdprijs van 1000,00 euro naar huis. De tweede prijs won de familie Kanne. Zij ontvingen 750,00 euro.

Mevrouw De Bok wonende in Eibergen heeft de derde prijs gewonnen (500,00 euro). Naast deze prijzen werden ook de scholen uit Eibergen verrast die een kerstboom in het centrum hebben gepimpt (zie foto’s).

De Steege won de eerste prijs (boekenpakket), Menno ter Braakschool tweede prijs (springkussen van sportwijzer voor de deur), Willem Sluiterschool derde prijs (spellenpakker). Julianaschool (aanmoedigingsprijs).

(later meer foto’s en film van de kerstmarkt)

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1754]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “EOV heeft prijswinnaars bekend gemaakt”

  1. Ik snap alleen niet dat ze de boel niet schoon achter hadden kunnen laten overal lege dozen en rotzooi

    rob

  2. Hulde voor de EOV en iedereen die op enige wijze overal aan heeft meegeholpen. Erg leuk allemaal!! 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven