Gerrit Hakken op ludieke manier verrast

tn_Afscheid-GHakken-6RUURLO – Woensdag heeft Stegeman installatie techniek afscheid genomen van Gerrit Hakken in verband met zijn bereikte vut. Gerrit is 23 jaar in dienst geweest bij Stegeman en staat daar bekend als de magazijnchef.  Deze dag is hij in het zonnetje gezet door alle medewerkers van Stegeman.

Na eerst vroeg in de ochtend op ontbijt te komen bij zijn huis en daarna een rondrit te maken door Ruurlo in de versierde aanhanger. Gerrit staat tevens bekend als de koffiezetter van Stegeman, en dit is op ludieke wijze uitgebeeld in de versiering.

’s Avonds is er op passende wijze afscheid genomen in een besloten feest met alle medewerkers in De Keizerskroon. Directeur Bert Stegeman blikte op passende wijze  terug op Gerrit’s carrière en waar menig anekdote aangehaald werd.  Na overhandiging van de cadeau’s was er nog een hapjes buffet voor de gasten.

Stegeman installatietechniek wenst via deze weg Hakken het allerbeste in gezondheid toe, samen met Jopie, kinderen en kleinkinderen.

Foto’s Jeroen Sloot:
[nggallery id=1734]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Gerrit Hakken op ludieke manier verrast”

  1. Gerrit ik wens je veel plezier in de vut, je hebt mij in de tijd die ik Ruurlo woonde meerdere malen met raad en daad bijgestaan bij technische kwesties, Hulde daarvoor
    JdW

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven