Wie is die man met prikstok en karretje?

prikstokmanEIBERGEN/HAARLO – Overal in het buitengebied zie je hem rijden met een prikstok en een grote prullenbak: Haarloër Hans Waijboer. De Berkellander zet zich op een bijzondere manier in voor het milieu. Bijna elke dag is hij bezig met het opruimen van zwerfafval in de bermen van Eibergen, Haarlo en andere kernen. Het is zijn eigen initiatief en dat maakt het zo bijzonder!

Zijn voormalige werkgever heeft het fietskarretje die Waijboer gebruikt gesponsord. Ook heeft hij de prullenbak van de campagne Nederland Schoon ontvangen.

De gemeente juicht het initiatief toe en heeft zelfs grote containers bij de ‘zwerfafvalman’ thuis neergezet waar al het afval in kan. Medewerkers van de buitendienst komen wekelijks de bakken leeg halen. Is dit niet bijzonder?! Complimenten! Binnenkort komt Hans met zijn hele verhaal naar buiten. We houden u op de hoogte!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven