We hebben weer een fout bord: Borcule!

tn_Afbeelding 017NEEDE/EIBERGEN – In Berkelland duiken steeds meer fouten op straat- en plaatsnaamborden op. Jan Prins uit Neede mailde Nieuwsuitberkelland.nl deze week een bijzondere foto. Op een plaatsnaambordje in de buurt van het Danspaleis kwam de Needenaar een leuke fout tegen. Is het nou Borculo of Borcule? Weer een nieuw bordje bestellen!

Ook in Neede kregen we een melding van een oplettende inwoner. In de Nieuwstraat is ook een nieuw bord geplaatst: Nieuwsstraat (met dubbel s). Het moet gewoon Nieuwstraat zijn. Zo, de bestelling staat nu op vier. De gemeente geeft aan dat de fouten zijn gemaakt bij het bedrijf die de borden drukt en levert. “We gaan ze natuurlijk vervangen.”

Vorige week kwamen we een fout bordje tegen op de Nettelhorsterweg en langs de Voortse Russchemorsdijk. Ook een typefout op een bord gevonden? Mail het dan naar [email protected] . Dan kunnen we binnenkort het lijstje aan de burgemeester overhandigen!

Eerdere bericht: Weer straatnaambord met fout gevonden

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1884]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven