kermisvierders gaan helemaal uit hun dak

tn_Afbeelding nieuw Roy 28609EIBERGEN – Als je in één zin de laatste dag van de kermis moet omschrijven dan kun je zeggen: kermismaandag swingt de pan uit. Maandag werd de Eibergse kermis afgesloten. Veel mensen zaten nog vol energie na de stapavonden. En dat was goed te merken bij het podium op de Brink. Er zijn daar vanaf 15.00 uur heel wat zweetdruppels gespot!

En wie zorgden daarvoor, onder andere de DJ’s: Wessel Bottenberg en The Unexplained. Het plein voor het podium stond helemaal vol. Voorzitter Hans Hanning van stichting Draaimolen stond ergens op een hoekje rustig toe te kijken. “Ik kan hier zo van genieten. We hebben alles mee dit jaar. Dit zonnige weer is uniek.”

En dat was ook goed te zien aan de kermisvierders. Zelfs keerls in blote body’s! De kermis is dit weekend rustig verlopen. Journalist Roy Nijman trof maandagmiddag nog wel een vechtpartij aan in de Grotestraat (zie video). Ook de reporter kreeg klappen.

Oja, de jongens schreeuwden: zundag, zundag, zundag! We zijn trots op deze mannen, ze houden het dialect in stand… U weet dat NUB dol is op gekheid. We troffen Speedy Gonzalis aan op de kermis (zie foto’s). En onze Eibergse kastanje-opa! (wat zit er nu in die zak?). Hieronder ook nog wat foto’s van zondag. Yvonne Berends bedankt!

Eerdere berichten: Opbouw kermis Eibergen al in volle gang!
                                  Wie heeft het kermis-spandoek gestolen?
                                  Eerste foto’s en film Eibergse van kermis 
                                  Eibergen Live is groot succes geworden!
                                  Wie is die ‘kom van het dak af’ zangeres?
                                  Film: Veel muziek tijdens kermiszondag

Update dinsdagavond 23.45 uur:
Beste medewerkers van NUB, Allereerst mijn complimenten voor de foto’s en verslaglegging van wederom een geslaagde kermis. Verder wil ik even vermelden dat het spandoek weer in ons bezit is. Het is niet alleen de oplettendheid van een Needse bewoner die zag dat Rijkswaterstaat ons spandoek heeft verwijderd. We hadden verwacht dat Rijkswaterstaat ons op de hoogte had gebracht van de verwijdering, dat was wel zo netjes geweest. Verder wil ik de inzet van de politie tijdens de kermis even benoemen. Met de nieuwe wijkagent Rob van Meurs is er een uitstekend contact, een man die niet alleen luistert maar vooral positief meedenkt. Hij heeft ook gezorgd dat het spandoek weer terug is en netjes bij ons afgeleverd. Gr Hans Hanning (stichting Draaimolen)

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1953]

Foto’s Yvonne Berends (zundag!):
[nggallery id=1954]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven