Weer feesten en volleyballen in Beltrum

foto-organisatie-bpbBELTRUM – Zon, strand, palmbomen, sport, muziek, feest, cocktails en gezelligheid. Dat is op zaterdag 6 en zondag 7 augustus te vinden op het voormalig ABCTA-terrein in Beltrum . Een vriendengroep van vijftien personen organiseert daar een sportevenement (beachvoetvolley en beachvolleybal) en een Beachparty.

Deze locatie is centraal gelegen en in de toekomst zal hier woningbouw mogelijk worden gemaakt, nadat een tweetal bedrijven zijn gesloopt. Een unieke locatie dus (zie foto). Een aantal jaren geleden werd er in Beltrum met veel succes een Beachparty georganiseerd. Deze vriendengroep gaat het evenement weer oppakken en gaat er een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud van maken.

Op zaterdag 6 augustus wordt er vanaf 14.00 uur een beachvoetvolley toernooi gehouden en in de avond volgt er een gezellige Beachparty met de medewerking van DJ Martijn Koedam. Hij is onder andere bekend van Gelre FM en van diverse discotheken in de omgeving ( onder andere bar ’t Doktertje).

Bezoekers zullen zich aan de Zuid-Europese kust wanen. De aanvang van het feest is 20.00 uur. Naast passende muziek, zal er ook een ‘special act’ plaatsvinden.’Op zondag 7 augustus wordt er vanaf 12.00 uur een beachvolleybal toernooi gehouden met een aansluitende Beachparty. Dit feest zal worden verzorgd door DJ de Stroper.

Beide toernooien worden 4 tegen 4 gespeeld. Bij het beachvolleybal toernooi zal er een recreatieve- en een prestatie klasse zijn. Voor opgave: www.beachpartybeltrum.nl. Sportievelingen dienen zich voor 25 juli op te geven.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven