Sieneke treedt op in het openluchtteater

EIBERGEN – Eurovisie songfestival-ster Sieneke, de Rainbowband, schlagerzanger Stefan Mondial, De Leeuwerikstars en héél veel meer. Het is allemaal te zien op zaterdag 1 september in Openluchttheater Eibergen tijdens Festival op (de) Maat. ”Het nieuwe evenement telt naast een muziekpodium ook een Belevenisweide met onder meer straattheater en doe-activiteiten”, aldus Ton Schepers van het openluchttheater.

Ook supertalent Sander Smale, finalist van het Junior  Songfestival, dansgroep Odival, DJ Tjalf Bakker, Leedvermaak en de Line Dance Egg Mountains  geven optredens tijdens Festival op (de) Maat. ”De bezoekers kunnen ook zelf actief meedoen. Zo is er een karaoketent, zijn er workshops zumba-dansen en is er een knutseltent.” Het openluchttheater werkt samen met enkele zorginstellingen, waaronder De Lichtenvoorde, Estinea en Aveleijn. De cliënten van deze instellingen kunnen bij hun zorgaanbieder een speciale actie-ticket kopen.

Festival op (de) Maat duurt van 14.00 tot 22.00 uur. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop bij de vier VVV-kantoren in Berkelland en kosten € 7,50 (exclusief €1,10 servicekosten) per stuk. Aan de kassa kost een ticket €10,-.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven