Caravanbrand in Rekken is snel geblust

dsc09617REKKEN – Op camping Den Borg heeft maandagmiddag omstreeks 17.45 uur een caravanbrand gewoed. Door de snelle inzet van de brandweer bleef de schade beperkt tot het dak. Een campinggast – de buurman – merkte de brand op. “Ik zat rustig televisie te kijken, opeens zag ik een bult rook voor het raam verschijnen. Eenmaal buiten bleek de stacaravan naast mij in brand te staan.” Brandweer Eibergen had het vuur snel onder controle. De brand was ontstaan tussen het plafond en het dak. De eigenaar van de caravan was niet aanwezig tijdens de brand. Hoe de brand is ontstaan is nog een raadsel. Mogelijk komt het door werkzaamheden aan het dak. De caravan liep rook- en roetschade op.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=3075]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven